Cum planifici o nunta. 14 sfaturi de la cupluri căsătorite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vine vorba de planificarea unei nunţi, poate fi destul de uşor să te pierzi în detalii, de la date şi ore, până la decoraţiuni sau invitaţi.

În ideea de a simplifica viaţa viitorilor însurăţei, publicaţia „Huffington Post” a cerut ajutorul cuplurilor căsătorite, care au oferit câteva sfaturi inspirate din experienţele proprii privind planificarea unei nunti:

1. „Mergeţi la o plimbare după ceremonie, înainte de petrecere, doar voi doi”, spune John Sipf.

2. „E ok să vă certaţi. Nu trebuie să fie ceva grav şi să exageraţi, dar organizarea nunţii este prima experienţă strasantă de care o să vă loviţi. Viaţa va deveni mai gravă, aşa că trebuie să învăţaţi să gestionaţi aceste întâmplări”, este de părere Jessica Wallace.

3. „Simplu e cel mai bine. Noi ne-am căsătorit acasă la părinţii mei şi vom împlini 45 de ani de căsătorie”, spune Melinda Greer Green.

4. „Nu faceţi o nuntă tradiţională de la cap la coadă. Încorporaţi detalii care vă reprezintă şi faceţi lucrurile interesante”, sfătuieşte Lena Covington.

5. „Nu cheltuiţi prea mulţi bani pentru favorurile oaspeţilor. Lor nu le pasă atât de tare încât să-şi amintească fiecare detaliu, cum vă veţi aminti voi”, spune Suzanne McCormick.

6. „Investiţi în luna de miere. E cea mai bună parte”, crede Jamasee Simms.

7. „Când vine vorba de invitaţi, nu vă simţiţi vinovaţi dacă nu invitaţi un membru al familiei pe care oricum nu îl vreţi acolo”, a scris @EarthAngel172 pe Twitter.

8. „Nu lăsa Pinterest-ul să te înnebunească. Nu trebuie să cheltui o grămadă de bani sau să faci totul de mână ca să ai o nuntă frumoasă”, este de părere Julia Pavlovski.

9. „Nu face o obsesie din organizarea petrecerii. E doar o petrecere până la urmă”, spune Tamara E. Cohen.

10.  „Nu cheltui prea mulţi bani pe rochia de mireasă”, zice Anne P.

11. „Opriţi-vă puţin şi admiraţi-vă munca”, sfătuieşte Charlotte R. Quider.

12. „Dacă nu vă puteţi permite o nuntă mare fără împrumuturi, nu o faceţi. Faceţi o petrecere mică, intimă şi memorabilă, pe care să v-o permiteţi”, spune Carrie Pekarek.

13. „Cât mai simplu şi romantic. Nunta mea a fost pe plajă, alături de câţiva prieteni apropiaţi şi rude. După aceea am mers împreună într-un local simplu”, a povestit Robert Lynn.

14. „Faceţi totul cât mai personal, pentru că nunta semnifică începutul vieţii voastre împreună. Concentraţi-vă pe detalii care vă reprezintă”, spune Abigail Wilson.

Citeşte şi:

STUDIU Prea săraci pentru a avea o familie. Tinerii îşi amână tot mai mult căsătoria şi primul copil

VIDEO Cererea în căsătorie pentru care un îndrăgostit a strâns bani de când avea 12 ani

Cum se schimbă limbajul iubirii după căsătorie: de la „Vise frumoase!“ la „Ce avem la cină?“

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite