"Suflete de aur", un spectacol caritabil cu mari actori şi muzicieni,  încheie stagiunea la Teatrul Naţional din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima reprezentaţie a Teatrului Naţional Bucureşti din această stagiune, „Suflete de aur“, este închinată ajutorării Danielei Costache, o fetiţă de şapte ani care suferă de cancer osos. Nume mari ale scenei româneşti vor susţine, pe 22 iunie, de la 20.00, un spectacol care celebrează solidaritatea umană.

Spectacolul-colectă de fonduri intitulat „Suflete de aur“ va fi susţinut de către actorii Horaţiu Mălăele, Rodica Mandache, Medeea Marinescu, Marius Manole si Andreea Ibacka, cărora li se alătură tineri muzicieni precum Adrian Naidin, Irina Sarbu, Ciprian Parghel şi Anuţa Arghiroiu & Balkanik Band. 

Evenimentul este compus din mai multe momente de muzică: de la jazz, ento-jazz, samba, la bossa nova, blues, tango sau muzici din Bucureştiul interbelic, pana la experimente acustice inedite, în proiecte consacrate, care au atins excelenţa. Spectacolul se va ţine în Sala Mare a TNB, iar preţurile biletelor variază între 30-55 de lei (categoria VIP: 55 de lei, categoria 1: 45 de lei, categoria 2: 30 de lei). 

Daniela Costache, fetiţa de şapte ani care suferă de cea mai gravă formă de cancer osos, numită Sarcom Ewing, a fost diagnosticată cu această boală în decembrie 2012, iar în prezent este internată în spital şi face şedinţe de chimioterapie. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite