Spectacolul „Brâncuşi“ îl va avea în distribuţie pe Big, din „Sex and the City“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Noth
Chris Noth

Actorul american Chris Noth a declarat că îşi doreşte să joace în spectacolul „Brâncuşi“, ce va fi pus în scenă la Teatrul Metropolis.

Chris Noth  a venit pentru prima dată în România, la invitaţia regizorului şi prietenului său Mick Davis, pentru a vedea spectacolul "Paganini". Impresionat de spectacol, actorul din Sex and The City s-a hotărât  că abia aşteaptă să joace şi el într-o producţie a lui Mick Davis.

„A fost unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am văzut. Actorii români sunt extraordinari, mult mai buni decât mă aşteptam. M-am hotătât şi abia aştept să joc la Teatrul Metropolis în spectacolul „Brâncuşi“ de Mick Davis şi produs de George Ivaşcu. Îmi place Bucureştiul, deoarece este un oraş extraordinar. Îi mulţumesc lui Mick Davis pentru invitaţie şi lui George Ivaşcu pentru faptul că m-am simţit extraordinar”

Spectacolul „Paganini“ spune povestea muzicianului italian Niccolò Paganini (1782-1840), care este considerat unul din cei mai talentaţi violonişti ce au trăit vreodată.

Actorul, născut pe 13 noiembrie 1954, lucrează în acestă perioadă la Budapesta, unde filmează pentru serialul ”Tyrant”. Chris Noth a devenit cunoscut publicului român pentru rolurile sale Mr. Big din serialul ”Totul despre sex/ Sex and the City", Mike Logan din ”Lege şi ordine" şi soţul Juliannaei Margulies în ”Soţia perfectă/ The Good Wife".

Mick Davis este un regizor, producător şi scenarist născut în Glasgow, Scoţia. A regizat filmul „Modigliani“, care prezintă povestea artistului italian Amadeo Modigliani, interpretat de Andy Garcia. Pelicula a fost filmată la Bucureşti.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite