Sfârşit de săptămână cu modă, dans şi spectacole la Festivalul „Femei pe Mătăsari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ediţia de anul trecut a Festivalului „Femei pe Mătăsari“     FOTO www.tiberiu-crisan.ro
Ediţia de anul trecut a Festivalului „Femei pe Mătăsari“     FOTO www.tiberiu-crisan.ro

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Urban „Femei pe Mătăsari“ se va desfăşura de vineri până duminică, între 27 şi 29 septembrie, în Capitală, şi va reuni zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care vor urca artişti precum Moonlight Breakfast şi Robin and the Backstabbers.

Ediţia de anul acesta a Festivalului „Femei pe Mătăsari“ va sta sub semnul excelenţei. În weekendul din septembrie va fi sărbătorită excelenţa definită de femeile puternice: prietene, iubite, surori, mame, soţii, femei care au depăşit limite, prejudecăţi, graniţe, realităţi. Timp de trei zile, strada Mătăsari din Bucureşti se va redefini ca spaţiu deschis artiştilor plastici şi va lansa un dialog între artă şi public prin proiectul „WoMANYnCOLOURS“.

Mai mulţi artişti vizuali vor aborda subiectul feminităţii prin pictură, sculptură dar şi prin noile medii, fotografie, video, video-performance. Astfel, publicul va putea asista la "PRIVEŞTE-te", un fashion show marca Wilhelmina Arz, cu susţinerea Cristinei Bâtlan, Mădalinei Lazăr Mocanu şi a lui Laurent Tourette, pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres. Seara de vineri se va încheia cu DJ Sasha.

Totodată, în timpul festivalului, Marina Voica şi Silvia Dumitrescu vor onora publicul cu excelenţa lor în muzică.

De asemenea, cei care se vor plimba pe Mătăsari, sâmbată şi duminică, vor avea surpriza să se întâlnească şi cu artiştii de la OCS (Omul cu şobolani), Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, We singing colors, Pimp, Moebius,Violent Monkey, dar şi cu Emanuel Mirea şi Muse Quartet.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite