Interviurile FNT  „Constelaţiile“ Anei Ularu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Ana Ularu Foto Eduard Enea
Actriţa Ana Ularu Foto Eduard Enea

Actriţa Ana Ularu, care joacă în spectacolul "Constelaţii" în cadrul Festivalului Naţional de Teatru (FNT), va fi prezentă astăzi, de la ora 12.30, în studioul Adevărul Live.

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Adevărul continuă seria de Interviuri FNT la Adevărul Live,  în cadrul celei de-a 28-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (19-29 octombrie, Bucureşti). Astăzi, în studioul Adevărul Live, va fi invitată actriţa Ana Ularu.

 Ediţia de anul acesta se desfăşoară sub semnul #fnt100 – FNT în 100 de evenimente. 

„Constelaţii“, care se joacă la Teatrul Act, pe 22 octombrie (după ce a avut o reprezentaţie pe 21 octombrie), are marea calitate de a sparge bariere. De a emoţiona fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arata cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greşit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate.

Dar, spre deosebire de eşecurile din viaţă, cele de pe scenă se desfăşoara în multivers, iar în realităţile lor diferite cei doi primesc mereu altă şansă.

Un el şi o ea se întâlnesc.

Minţile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementează, se îmbină, se resping şi, cel mai important, coexistă în timpuri şi spaţii diferite simultan.

Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori şi o provocare continuă pentru spectatori. (Radu Iacoban, regizor)

Constelaţii

22 octombrie | 22:00 – Teatrul ACT

de Nick Payne

Distribuţie: Ana Ularu şi Radu Iacoban

Regizor: Radu Iacoban

Scenografia: Tudor Prodan

Teatrul Act, Bucureşti

Foto: Constelaţii / Teatrul Act

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite