Elena Moșuc, invitată în „Norma” din octombrie, pe scena Operei Naționale București

0
0

Soprana Elena Moșuc este invitată în rolul titular din prima reprezentație cu opera „Norma” de Vincenzo Bellini din această săptămână de pe scena Operei Naționale București. Soprana Marta Sandu Ofrim va debuta în același rol, iar săptămâna se va încheia cu opera „Tosca” de Giacomo Puccini. 

Elena Moșuc în opera „Norma” pe scena Operei Naționale București
Elena Moșuc în opera „Norma” pe scena Operei Naționale București

Joi, 20 octombrie, și vineri, 21 octombrie, ora 18:30, vă așteptăm la spectacolul cu opera „Norma” de Vincenzo Bellini, în regia lui Alice Barb, conducerea muzicală Ethan Schmeisser. Pentru prima reprezentație, publicul spectator o va putea urmări pe soprana Elena Moșuc în rolul titular în calitate de invitată a scenei bucureștene, iar în cea de-a doua reprezentație va debuta soprana Marta Sandu Ofrim.

„Norma”, opera în două acte de Vincenzo Bellini, după un libret de Felice Romani (după tragedia omonimă a lui Alexandre Soumet), este despre viaţa în care oamenii, lucrurile, întâmplările şi faptele păstrează mai multă strălucire când rămân imperfecte decât atunci când sunt desăvârşite, dar şi despre sacrificiul acceptat cu nobleţe şi demnitate.

Soprana Marta Sandu Ofrim, debut în rolul titular din opera „Norma” pe scena Operei Naționale
Soprana Marta Sandu Ofrim, debut în rolul titular din opera „Norma” pe scena Operei Naționale

Duminică, 23 octombrie, ora 18:30, vă invităm la spectacolul cu opera „Tosca” de Giacomo Puccini, conducerea muzicală Tiberiu Soare. Prin intermediul limbajului muzical, „Tosca” de Giacomo Puccini conturează personaje complexe, caractere puternice antrenate într-un parcurs dramatic cu final tragic pentru fiecare dintre acestea.

Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri