Brooke Shields, Angela Gheorghiu şi Pamela Anderson, la Balul Operei vieneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu siguranţă, Pamela a fost frumoasa balului de la Viena FOTO: www.dailymail.co.uk
Cu siguranţă, Pamela a fost frumoasa balului de la Viena FOTO: www.dailymail.co.uk

Balul Operei de la Viena, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa, s-a desfăşurat în seara de 4 februarie 2016, în capitala Austriei, în prezenţa unor celebrităţi precum tenorul spaniol Placido Domingo, actriţa americană Brooke Shields şi soprana română Angela Gheorghiu. Li s-a alăturat starleta Pamela Anderson, invitată de un miliardar bătrân şi excentric.

O dată pe an, Opera de Stat din Viena se transformă în cea mai importantă sală de bal din lume. Ediţia din acest an a evenimentului, cea de-a 60-a, a fost deschisă de celebrul tenor Placido Domingo, care a interpretat un duet cu soprana rusă Olga Peretyatko, potrivit dailymail.co.uk.

Anul acesta, vedeta balului a fost actriţa americană Brooke Shields, în vârstă de 50 de ani, care a fost invitata miliardarului austriac Richard Lugner, în vârstă de 83 de ani. Acesta este renumit pentru faptul că invită femei celebre pentru a-i fi alături în fiecare an la celebrul Bal al Operei de la Viena.

Printre participanţii la Balul Operei de la Viena 2016 s-a numărat şi actriţa Pamela Anderson. Starleta s-a numărat şi ea printre invitatele speciale ale lui Richard Lugner, participând alături de acesta la ediţia din 2003 a evenimentului.

Pe de altă parte, la Balul Operei de la Viena era aşteptat în acest an şi celebrul actor francez Alain Delon, care şi-a anulat însă participarea din cauza unor probleme de sănătate, potrivit relatărilor din presa locală.

"Cardiologul lui Alain Delon a spus că actorul nu este în formă pentru a putea să călătorească", a declarat, joi, designerul german Florian Wess, care l-a invitat pe celebrul actor la eveniment. "Este mare păcat că domnul Delon nu a putut să vină. Dar înţelegem situaţia. Are până la urmă 80 de ani şi trebuie să ai grijă la această vârstă", a spus acesta.

În schimb, Anthony, unul dintre copiii lui Alain Delon, care este tot actor, s-a numărat printre participanţii ediţiei din acest an a Balului Operei de la Viena, a mai spus Florian Wess.

Şi Angela Gheorghiu s-a numărat printre celebrităţile care au participat la ediţia din acest an a Balului Operei de la Viena. Soprana română a fost însoţită la eveniment de prieteni apropiaţi, potrivit unor fotografii publicate pe contul său oficial de pe platforma de socializare Facebook. De altfel, soprana Angela Gheorghiu a fost invitata surpriză a ediţiei din 2012 a Balului Operei din Viena.

Balul are loc în marele auditorium al Operei de Stat din Viena şi a fost inaugurat în 1854. Din programul artistic al serii fac parte momente de balet şi vals.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite