Carmen Brumă, 5 reguli esenţiale ca să slăbim: deshidratarea declanşează pofta de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Brumă
Carmen Brumă

Carmen Brumă recomandă 3 mese pe zi, fără ronţăieli între ele, una dintre acestea fiind compusă dintr-o salată de legume proaspete.

Carmen Brumă, autor şi jurnalist, cunoscută pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, recomandă cinci reguli esenţiale pentru a slăbi după sărbători:

1. Nu mai ciuguliţi. Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 - 5 ore. Beţi apă, ceaiuri neîndulcite sau cafea.

2. Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism deshidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte. 

3. Nu mai mâncaţi după apusul soarelui, ora 17.00, în această perioadă! Metabolismul nostru funcţionează în strânsă legătură cu mişcarea soarelui pe cer. Dacă, totuşi, nu vă puteţi stăpâni, alegeţi alimente foarte uşoare, cu puţine calorii, care se digeră mai uşor.

4. Faceţi zilnic mişcare! Dacă nu mergeţi la sală, este bun şi banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat. 

5. Renunţaţi la alcool şi zahăr. Încercaţi să includeţi măcar în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. 

"Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede, datorită conţinutului de fibre şi apă pe care îl au legumele", a explicat Carmen Brumă într-un clip video, postat pe canalul său de YouTube.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite