Care este dieta strictă pe care a ţinut-o Robert Pattinson pentru a-l juca pe Batman?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Pattinson
Robert Pattinson

Actorul Robert Pattinson, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit dieta pe care a încercat-o pentru a slăbi şi a fi în formă pentru a-l juca pe celebrul Batman.

„Reduci, şi reduci şi reduci (cantitatea de apă) înainte de scenele topless, şi numeri înghiţiturile de apă” a spus actorul pentru publicaţia People.

De asemenea, el a spus că pe măsură ce se apropiau zilele de filmare în care el avea scene fără tricou, a fost mai atent la ce mănâncă.

Un nutriţionist a avertizat că această dietă care constă în deshidratarea treptată duce la modificări care pot pune în pericol ritmul cardiac.

„Restricţionarea aportului de apă nu este o soluţie sigură şi nici durabilă pentru pierderea în greutate. Este o metodă care poate duce la schimbări drastice, pe termen scurt de greutate, din cauza pierderii de apă, mai degrabă decât pierderea de grăsime, şi poate fi foarte periculos.” a spus Dr. Nadja Auerbach.

De asemenea, medicul a explicat că această dietă este uneori folosită de sportivii care concurează competiţii bazate pe categorii de greutate, cum ar fi haltere sau box, sau de culturişti, înainte de concursuri, pentru a creşte definirea musculară, scrie The Sun.

„Prin reducerea cantităţii de fluide subcutanate muschii par mai definiţi” a mai spus doctorul.

Dr. Auerbach a adăugat că deshidratarea poate provoca leziuni renale semnificative, precum şi un dezechilibre care pot pune viaţa în pericol.

Robert Pattinson a spus că a ţinut această dietă câteva luni, pentru a-şi pregăti corpul pentru rolul de Batman. Actorii care au mai interpretat acest personaj au avut întotdeauna un trup bine sculptat şi definit.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite