Vlogger american, uimit de prețurile din România: „Am fost surprins de cât de scump a fost” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr vlogger american și-a petrecut ultimii șapte ani călătorind în jurul lumii. A lucrat și a studiat în străinătate. Timp de două luni a stat și în România fiind surprins de mâncarea și frumusețea țării noastre.

image

Ben Pierce Jones își împărtășește peripețiile sale pe contul de Youtube „Tales From The World”. Acesta povestește experiențele sale avute cu mâncarea, obiceiurile și cu locurile din cele peste 70 de țări pe care le-a vizitat.

De asemenea, oferă informații despre rețete culinare din bucătăria internațională, ghiduri de călătorie, sfaturi, trucuri și multe altele.

Recent, Ben a postat un ghid de călătorie despre România, promovând mai multe repere emblematice ale țării pentru viitorii turiști. „De la maiestuoșii Munți Carpați până la fermecătoarele orașe medievale și uimitoarea Delta Dunării, România oferă o gamă largă de experiențe pentru fiecare călător”, spune vloggerul american.

Cu toate acestea, a fost surprins de prețurile un pic cam „piperate” din țara noastră.

În ceea ce privește rentabilitatea României, nu este super ieftin. Am fost un pic surprins de cât de scump a fost”, mărturisește vloggerul.

Acesta o oferit și un top al celor mai frumoase locuri pe care să le vizitezi în România: București, regiunea Transilvaniei, Timișoara, Constanța și nu în ultimul rând castelele din țară. Nu au rămas nemenționate străzile fermecătoare ale Brașovului sau peisajul rural pitoresc al Maramureșului.

I-a plăcut atât de mult papanașii încât a învățat rețeta

Vloggerul american a fost impresionat de mâncarea românească, fie că este vorba de sarmale, mici sau papanași. „Mâncarea românească este foarte bună. Sunt un mare fan al ei”, a mai spus Ben.

Iar papanașii sunt favoriții săi. Atât de impresionat a fost de acest desert încât a și pregătit o porție de papanași pentru toți prietenii săi virtuali.

Pe lângă bucătăria tradițională, renumită pentru mâncărurile sale copioase și aromele delicioase, americanul a fost surprins și de berea românească și, bineînțeles, de palincă.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite