„Plăcerile" meseriei de însoţitor de zbor: cele mai neplăcute situaţii cu care se confruntă stewarzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
insotitoare zbor

De la emoţiile generate de aventură la vacanţele splendide la preţuri modice sau chiar gratuite, jobul de steward oferă o multitudine de satisfacţii. Dar vine şi cu provocări care mai de care mai dificile.

Întârzieri sau anulări ale zborurilor, apeluri telefonice de trezire cu noaptea-n cap, weekend-uri şi vacanţe petrecute la datorie, sunt doar câteva dintre inconvenienţele jobului de însoţitor de zbor.

Însoţitorii de zbor mai sunt expuşi şi la o varietate largă de comportamente umane, dintre care unele le pun la grea încercare aptitudinile şi răbdarea.

Publicaţia Business Insider a făcut o selecţie a celor mai provocatoare şi dificile ipostaze în care s-au aflat unii însoţitori de zbor în anumite momente:

Miros de excremente suficient de puternic cât să întoarcă un avion pe aeroport

În martie 2015, un avion al companiei aeriene British Airways care avea cursa Londra –Dubai, a fost forţat să se întoarcă pe aeroportul de pe care decolase nu cu mult înainte din cauza mirosului insuportabil de fecale.

image

  Scutece murdare lăsate pe scaune

image

  Canguri în avion pentru suport emoţional

 

Pasageri periculos de nerăbdători

În anul 2014, un pasager al unei aeronave China Eastern Airlines care a avertizat că vrea “să debarce mai repede din avion” a activat deschiderea scării de urgenţă după ce avionul a aterizat pe aeroportul Sanya Phoenix International Airport. Incidentul a cauzat pagube în valoare de 16.000 de dolari.

scara de urgenta avion

  “După mine, potopul!”

mizerie avion
CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite