O româncă își critică dur conaționalii pe care i-a întâlnit pe plajă în Grecia. „L-au convertit pe grec să pună manele cu dedicații"

0
Publicat:

O româncă aflată în concediu în insula Thassos s-a enervat la culme pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care au cerut barmanului de pe plajă să pună manele, cât mai tare, cu dedicații. Femeia mărturisește că i-a venit să intre în pământ de rușine.

Un grup de români a stârnit rumoare după ce a cerut să se pună manele cu dedicații FOTO Shutterstock
Un grup de români a stârnit rumoare după ce a cerut să se pună manele cu dedicații FOTO Shutterstock

O româncă a avut parte de o experiență extrem de neplăcuită în Grecia. Femeia a povestit pe un forum că a fost martora unei scene care a deranjat-o profund.

Aflată pe plaja din Prinos, românca a fost pusă în situația să asculte manele la maxim, după ce un grup de români l-a convins pe barman să pună acest gen de muzică și să facă dedicații. Femeia și-a povestit pățania pe forum Thassos, iar relatarea ei a generat zeci de comentarii.

„Nu am crezut că se poate si asa...mă aflu pe plaja din Prinos, pe plaja hotelului unde suntem cazați, un bar beach cu muzica superbă, în surdină. Chiar m-a intrebat grecul dacă îmi place muzica si i-am spus că îi dau nota 10!

Surpriza însă ...un grup de tineri români l-au convertit pe grec și a pus...manele cu dedicații...cu sonorul mai tare!!!

De ce am mai venit aici? Ascultam manele tareee la noi acasă!!!

Când s-a terminat „programul" si s-a revenit la repertoriul grecului, o familie de englezi a aplaudat si ne-au privit...Noi am băgat capul în nisip ca struții de rușine!

De 12 ani venim pe insulă...anul trecut am tăcut când am trecut pe lângă un jeep cu boxele la maxim urlând manele..

Mesajul româncei pe forum Thassos FOTO stiridiaspora.ro
Mesajul româncei pe forum Thassos FOTO stiridiaspora.ro

Dragi români, vorbiti mai încet și învățați să nu ieșiți în evidență așa!

Nu este vorba doar de muzica preferată....învățați ceva daca tot ați ieșit din țară!", este mesajul acid postat de româncă în comunitatea Forum Thassos.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite