O nouă promoţie anunţată de Tarom: cât costă biletele dus-întors către Barcelona, Praga, Stockholm, Londra şi Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barcelona se regăseşte în mai toate recomandările experţilor în turism FOTO 123RF
Barcelona se regăseşte în mai toate recomandările experţilor în turism FOTO 123RF

Operatorul de stat Tarom continuă campania „Dor de Europa“ şi anunţă o nouă ofertă: bilete dus-întors la preţul de 139 de euro pentru şase destinaţii.

Biletele de avion la preţul de 139 euro, cu toate taxele incluse, sunt valabile pe zborurile între Bucureşti şi Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, respectiv Iaşi-Luton.

Tichetele pot fi achiziţionate în perioada 3-7 august, iar oferta este valabilă pentru deplasările în perioada 15 septembrie-30 noiembrie 2018 (data ultimului retur). Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile, iar perioada maximă de şedere este de 14 zile. Toţi pasagerii beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală şi catering la bord. Mai multe detalii aici.

Tarom şi Boeing au semnat în iulie un ordin pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8, comanda fiind de 586 de milioane de dolari. 

Directorul general al Tarom, Werner Wolff, a declarat într-un interviu acordat News.ro că Tarom ar putea lansa în lunile următoare curse directe spre Odessa, Tbilisi, Baku şi Erevan. De asemenea, transportatorul aerian naţional pregăteşte programul de zbor de iarnă, potrivit lui Wolff, care a adăugat că va fi mult mai prezent în ţară şi că se vor lansa şi noi rute, pe care nu le poate dezvălui, din cauza competiţiei.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite