FOTO VIDEO Hotelul de lux unde mănânci cu leii şi faci baie cu urşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: jamalawildlifelodge.com.au
FOTO: jamalawildlifelodge.com.au

Oaspeţii unui hotel inaugurat recent în Australia se pot apropia periculos de mult de animale sălbatice: ei pot lua cina înconjuraţi de lei, pot hrăni girafe de la balcon şi urşii le dau târcoale când fac baie în cameră.

Turiştii dornici de senzaţii tari nu trebuie să rateze o vizită în Australia, la hotelul Jamala Wildlife Lodge. Unitatea de cazare se află în incinta grădinii zoologice naţionale din Canberra şi le permite oaspeţilor să stea periculos de aproape de animale sălbatice precum lei, urşi bruni şi malaezi, gheparzi, leoparzi, hiene, tigri bengalezi, lemurieni cu coadă inelată, maimuţe şi girafe.

Turiştii care se cazează aici aproape că împart camerele cu aceste animale, fiind despărţiţi doar de un perete subţire de sticlă, scrie publicaţia americană „Business Insider“. Ei pot face baie în preajma urşilor, să mănânce în compania leilor sau să hrănească girafe de la balconul camerei.

image

FOTO: jamalawildlifelodge.com.au

Fiecare dintre cele 18 camere ale hotelului sunt construite în jurul anumitor habitate, iar animalele îi vizitează pe oaspeţi după bunul lor plac.

Profitul, donat la zoo

Turiştii fascinaţi de viaţa marină se pot caza în unul din apartamentele cu vedere la un bazin plin cu rechini. Toate camerele sunt decorate în stil african, iar proprietarul Richard Tindale spune că întreg profitul va fi donat grădinii zoologice care îi găzduieşte, pentru programul de reproducere asistată.

hotel zoo

FOTO: jamalawildlifelodge.com.au

„Este un proiect bun pentru animale, fiindcă vor avea mai mult spaţiu. Este bine şi pentru public, deoarece vor avea prilejul să vadă mai multe. Este grozav şi pentru turism şi comunitatea locală“, crede Richard Tindale.

hotel zoo

FOTO: jamalawildlifelodge.com.au

hotel zoo

FOTO: Facebook

hotel zoo

FOTO: Facebook

Experienţa africană din inima Australiei nu este, însă, pentru orice buzunare. Preţul pentru o noapte de cazare în hotelul-zoo porneşte de la 350 de euro şi include micul dejun, cina şi un tur exclusiv al grădinii zoologice.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite