FOTO Tatuajul permanent care îţi aduce cazare gratuită pe viaţă într-un nou camping din Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campingul „Sandalandala“ din Vama Veche va fi inaugurat la debutul sezonului estival, astfel că între 1 şi 3 mai se va da startul unei sărbători unde atmosfera va fi întreţinută de DJ Amon, Marius Matache şi trupa ROA. Inedită este provocarea cu care vin reprezentanţii noului camping: un tatuaj permanent care va echivala cu cazare gratuită pe viaţă.

„Sandalandala“  are o capacitate de 400 de corturi, o terasă cu o capacitate de peste 100 de locuri si un cinematograf în aer liber, iar spaţiul comun este dotat cu toate facilităţile necesare unui sejur civilizat, iar pentru ca turiştii să intre într-o atmosferă relaxantă, boemă şi nonconformist zona a fost înconjurată de plante, flori şi pomi, pe toata suprafaţa camping-ului fiind plantaţi peste 400 de copaci.

Totuşi, pentru cei care nu se pot deconecta nici în vacanţă de la mediul online, campingul pune la dispoziţie 30 de prize răspândite în toata locaţia şi internet wireless gratuity, în dorinţa de a fi o zonă percepută drept un spaţiu cu o cultură proprie, bazată pe libertate, feerie şi socializare la malul mării.

Pentru că noua locaţie este destinată tinerilor entuziaşti şi creativi, Sandalandala lansează şi o provocare celor care vor alege să-şi petreacă vacanţa de 1 Mai în noua locaţie: toţi cei care îşi tatuează permanent logo-ul Sandalandala, în camping, în perioada 1-4 mai. beneficiază de cazare gratis pe viaţă la camping.

image

Petrecerea de inaugurare a campingului se va desfăşura între 1 şi 3 mai, iar atmosfera va fi întreţinută pe parcursul celor trei zile de DJ Amon. În plus, pe 2 mai, Marius Matache va cânta alaturi de bloggeri, iar pe data de 3 mai va avea loc un concert susţinut de trupa ROA.
 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite