FOTO Cele mai bune locuri din lume recomandate nudiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune locuri din lume recomandate nudiştilor FOTO Arhivă
Cele mai bune locuri din lume recomandate nudiştilor FOTO Arhivă

Persoanele care simt că se relaxează cel mai bine atunci când renunţă la haine au de la an la an tot mai multe plaje, resorturi sau, mai nou, chiar croaziere, în care pot practica, libere şi departe de ochii criticilor, nudismul.

Publicaţia Huffington Post ne invită să descoperim cele mai bune destinaţii, hoteluri şi plaje în care se pot destinde cei care practică nudismul.

Cea mai bună baie termală pentru nudişti

Pentru cei care vor să renunţe la costumul lui Adam, în oraşul german Wiesbaden există una dintre cele mai bune băi termale dedicate nudiştilor. Având o arhitectură Belle Époque, Kaiser-Friedrich-Therme este construită pe locul unei vechi băi de aburi ce datează tocmai din epoca romană. Cei care au plăcerea să vină aici se pot relaxa în nenumăratele saune, piscine sau băi termale, unde costumele de baie sunt interzise din „motive de igienă”.

Cel mai bun hotel pentru nudişti

image

Dacă sunteţi în căutarea celui mai luxos hotel în care hainele nu au însă nicio importanţă, atunci răspunsul poate fi unul singur: Beach Resort Hidden, un superb hotel de cinci stele destinat nudiştilor, situat în peninsula Yucatan din Mexic. Printre facilităţile pe care le veţi descoperi aici se număra serviciile all-inclusive, o plajă privată, numeroase baruri şi jacuzzi-uri.

Cea mai buna plajă pentru nudişti

image

Există numeroase plaje pentru nudişti în întreaga lume, însă nimic nu se compară cu plaja Tahiti, din Franţa, recunoscută pentru nisipul său alb, precum şi pentru apele sale calde, mediteraneene. Mai mult decât atât, cei care ajung aici au uneori posibilitatea să întâlnească celebrităţi, lipsite la rândul lor de inhibiţii, precum Miranda Kerr, Eva Green sau Naomi Campbell.

Cea mai bună croazieră pentru nudişti

image

În loc să vă petreceţi vacanţa pe un vapor, unde purtatul pantalonilor va fi obligatoriu, mai bine vă înscrieţi pentru o croazieră la bordul unui velier de lux, cu cinci catarge. Itinerarul cuprinde Italia, Grecia, Muntenegru, Albania, Slovenia şi Croatia.

Cel mai bun loc de camping pentru nudişti

image

Un alt loc demn de luat în considerare pentru nudişti este şi campingul Valalta din oraşul croat Rovinj. Înfiinţat acum peste 50 de ani, locul de relaxare conţine o plajă privată, două jacuzzi-uri, precum şi o piscină. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite