Destinația preferată de români în Europa se confruntă cu reguli drastice la restaurante: Nu mai ai voie să mănânci dacă ești singur

0
Publicat:

Barcelona este unul dintre cele mai în vogă orașe europene, însă cei care decid să pornească într-o călătorie singuri în acest oraș pot rămâne flămânzi, fiindcă restaurantele au adoptat reguli drastice.

Reporterul a încercat să cineze la mai multe restaurante. FOTO Shutterstock  (Arhivă)
Reporterul a încercat să cineze la mai multe restaurante. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Restaurantele din Barcelona au început să-i refuze pe cei care doresc să ia masa singuri, invocând diferite pretexte. Descoperirea neobișnuită a fost realizată de un reporter al ziarului spaniol El Pais, care s-a confruntat cu mai multe refuzuri.  

Reporterul a încercat să cineze la mai multe restaurante, însă fără succes. S-a confruntat cu trei refuzuri, ospătarii spunându-i că toate mesele sunt ocupate, deși multe dintre acestea erau goale.

Într-un final, reporterul a dat peste un chelner care i-a îngăduit să ocupe singur o masă, însă i-a transmis că trebuie să termine de mâncat în 20 de minute. 

Decizia de a adopta această regulă are la bază considerente financiare. Grupurile sunt mai susceptibile de a cheltui mai mulți bani decât turiștii care vin să ia masa singuri.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite