Cât au plătit patru turiști pentru o masă în Veneția. „Iau bonul drept suvenir!” - VIDEO

0
Publicat:

Veneția este una dintre cele mai importante destinații turistice din Italia. Dar, oricât de frumos nu ar fi orașul, prețurile de aici nu sunt tocmai mici. Patru spanioli au povestit pe rețelele de socializare prin ce experiență au trecut în timpul vacanței lor în acest oraș plin de canale și istorie. De asemenea, aceștia au ținut să să dezmintă unele mituri stradale precum cel care susține că în Veneția ești taxat și atunci când stai pe terasă.

Veneția este una dintre cele mai importante destinații turistice din Italia. FOTO: Shutterstock
Veneția este una dintre cele mai importante destinații turistice din Italia. FOTO: Shutterstock

Cei patru spanioli au povestit într-un videoclip postat pe TikTok că deși nu au fost taxați pentru că s-au așezat la o terasă, prețurile alimentelor comandate au fost deosebit de scumpe. Imediat ce au ajuns în Piața San Marco, aceștia au mers la un restaurant unde rămăsese nota clienților anteriori, notează știridiaspora.ro. 

„Ești sigur? O să stăm?” a întrebat unul dintre spanioli când a văzut prețurile. A plătit 10 euro doar pentru apă, 16 pentru o băutură răcoritoare, și toate acestea fără să țină cont că scaunele de la terasă erau incomode. „Iau bonul drept suvenir”, a spus unul dintre turiști în filmare. 

Glumele au continuat tot timpul cât au stat pe terasă. „Oamenii ne filmează când văd ce consumăm pe o terasă în Plaza San Marcos”, a râs unul dintre cei patru spanioli, când a văzut alți turiști.

Așa că, după ce au consumat băutura și au servit câteva măsline și chipsuri, a venit timpul să plătească. După ce au cerut nota, turiștii au început să dezbată cât ar putea costa consumația. „70 de euro”, au spus ei când făceau calculul, „70 de euro consumația și 7 euro pentru muzică”, a spun unul dintre cei patru turiști.

Până la urmă, nu au fost taxați pentru muzica live sau pentru scaune. 

Videoclipul are deja peste 154.000 de vizualizări pe TikTok, iar comentariile sunt împărțite, unii internauți susținându-i pe turiștii care se plâng de prețurile mari.

„Nu vă așezați și beți un pahar în Plaza Mayor din Madrid? Prețurile sunt în general similare”, a comentat un urmăritor.

Alți fani susțin că „un preț mare pentru o zi nu e mare lucru”. „Să stai puțin acolo nu are preț, iar viața se trăiește o singură dată. Felicitări”, le-a scris un internaut.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite