10 motive să vizitezi Grecia în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă n-ai vizitat pînă acum Grecia, ai avut de pierdut. Nu numai că Grecia este prima opţiune de vacanţă a familiilor cu copii, însă este este o ţară fabuloasă, în ciuda dificultăţilor financiare cu care se confruntă.

10. Zboruri cu hidroavioane

Pentru primul trimestru al anului 2014, compania Hellenic Seaplanes a obţinut undă verde pentru licenţă de construire a unei linii aeriene pe apa, în insulă Skyros. Noul punct va lega insulele sudice cu alte destinaţii din ţară, precum şi cu viitoarea bază centrală din Atena.
  
  
9. Pe urmele lui Aristotel

Pe urmele lui Aristotel este primul dintre cele opt trasee istorice din peninsulă Halkidiki, din nordul Greciei. Traseul are o lungime de 22 de kilometri şi parcurge zone importante care au marcat viaţa lui Aristotel, de la locurile natale la crângul unde îşi ţinea lecţiile.
    
8. Primele parcuri de scufundări

Primele parcuri de scufundări din Grecia vor fi inaugurate în vara lui 2014. Parcurile vor fi primele situri arheologice subacvatice care se deschid pentru vizitatori. Ele vor fi amplasate în zona de coastă a oraşului Pylos.
 
7. Hollywood-ul s-a întors în Grecia

Mult aşteptatul film „€œ300: Ridicarea unui imperiu” va avea premiera în martie. Alte două filme, inspirate de aventurile mitologice ale lui Hercule, vor fi lansate în 2014.
 

6. Aniversarea Muzeului Acropole

Unul dintre cele mai importante trei muzee ale lumii îşi aşteaptă vizitatorii. Templul Parthenon şi alte 4000 de obiecte sunt gata să fie admirate în 2014. 

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite