Tartă cu ciuperci
0În weekend, timpul nu mai este o problemă. Ce-ar fi să-ţi surprinzi plăcut familia preparându-le această delicioasă tartă?
Ingrediente:
1 pachet foi
50 g unt
2 cepe feliate
3 căţei usturoi
400 g ciuperci feliate
1 lingură frunze cimbru
2 ouă
1 cană smântână
80 g brânză
Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 190 grade C. Ungeţi o tavă cu puţin unt şi puneţi foile de aluat în tavă.
Se topeşte untul într-o tigaie mare, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul tăiat felii. Se lasă la foc mediu până se înmoaie, amestecându-se uşor. Între timp se pregătesc ciupercile. Se spală, se curăţă şi se taie felii. Puteţi să folosiţi şi codiţele. Când ceapa şi usturoiul s-au înmuiat uşor, se adaugă ciupercile şi cimbru.
Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro