Ruladă rapidă cu foi de napolitană, cremă de caramel şi cocos
0Rulada de napolitană cu cremă de caramel şi cocos este un desert gustos, dar şi rfoarte rapid.Necesită puţine ingrediente şi, în cel mai scurt timp, poţi prepara o prăjitură gustoasă care va fi apreciată atât de copii cât şi de adulţi.
Ingrediente
1 foaie de napolitană mare
Crema 1 :
125 grame zahăr
185 mililitri apă
200 grame biscuiţi simpli
Crema 2 :
125 grame zahăr
2,5 linguri apă
100 grame unt
100 grame lapte praf
50 grame cocos
Mod de preparare :
Crema 1
Se caramelizează zahărul, adaugăm apă şi lăsăm pe foc până se topeşte zahărul. Luăm de pe foc şi adăugăm biscuiţii măcinaţi. Omogenizăm şi întindem crema pe foaia de napolitană.

Crema 2
Punem zahărul şi apa la foc mediu şi lăsăm până se leagă un sirop, iar zahărul este topit. Apoi adăugăm untul, de la temperatura camerei, tăiat bucaţele. Omogenizăm, luăm de pe foc şi adăugăm laptele praf amestecat cu cocosul. Crema o intindem peste crema 1.

Rulăm strâns pe lungime, apoi învelim rulada obţinută în folie alimentară.

După ce se răceşte, o feliem cu un cuţit bine ascuţit.
Poftă bună!

Sursă: miremirc.ro