Prăjitură cremoasă cu căpşuni. Reţeta fără foc
0
Cu aceste fructe de sezon poţi prepara cele mai delicioase deserturi. Şi nici nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie!
Această prăjitură cremoasă cu căpşuni este o reţetă fără foc este unul dintre deserturile noastre preferate. Este uşoară, este proaspătă şi revigorantă şi nici nu trebuie să porneşti cuptorul pentru asta. Crusta de graham are puţină scorţişoară, ceea ce face această prăjitură şi mai gustoasă. Cea mai grea parte la prepararea acestui desert, dacă se poate spune aşa, este aşteptatea cât stă la frigider.
Prăjitură cremoasă cu căpşuni. Reţetă fără foc – Ingrediente (1 tavă)
Pentru crusta de graham
1½ cană firimituri de biscuiţi graham
⅓ cană zahăr
2 linguriţe scorţişoară
⅓ cană unt, topit
Pentru umplutura de căpşuni
1 pachet jeleu căpşuni
⅔ cană apă fiartă
½ cană apă rece
½ cană cuburi gheaţă
300 g cremă de brânză
4 căni, felii de căpşuni