O reţetă fără coacere. Un altfel de cheesecake
0Samoa este o ţară din sudul Oceanului Pacific. Unul dintre deserturile tradiţionale este un cheesecake care nu este tratat termic. Ar putea deveni noua ta prăjitură favorită şi este perfectă pentru dorinţele şi gusturile copiilor.
Ingrediente
Pentru crustă:
2 căni de biscuiţi pisaţi
¼ cană de unt, topit
Pentru umplutură şi topping:
1 cană de fulgi de cocos
650 g cremă de brânză, moale
½ cană zahăr
¼ cană zahăr brun
1 linguriţă esenţă vanilie
½ esenţă de cocos
1 cană de vafe cu vanilie sfărâmate
½ cană sos caramel
230 g frişcă rece
¼ cană fulgi de ciocolată
sos de ciocolată pentru topping
Mod de preparare
Împrăştie fulgii de cocos pe o foaie de copt şi bagă la cuptor pentru 5-10 minute sau până se rumenesc uşor. Lasă deoparte să se răcorească. Combină biscuiţii cu untul şi întinde pe fundul unei tăvi cu pereţi detaşabili.