Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci
0Crăciunul e tot mai aproape şi, ca orice român, probabil îţi doreşti ca masa să fie îmbelşugată. Dacă te-ai săturat de sarmale, dar nici nu vrei să renunţi la preparatele româneşti, îţi propunem noi o reţetă delicioasă: rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci.
Ai varza şi carnea de porc într-un preparat diferit, cu care sigur îţi vei surprinde oaspeţii. Iată cum se pregăteşte şi de ce ai nevoie:
Ingrediente:
- cotlet de porc
- frunze de dafin
- 3 cuişoare
- 1 ceapă
- varză albă
- piper negru
-200 gr ciuperci
- ulei de floarea soarelui sau de rapiţă
Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi:
Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 70 de kilograme. Ce va face artista