Crap prăjit şi cartofi la cuptor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peştele nu trebuie să îţi lipsească din alimentaţia zilnică. Acestă reţetă este perfectă pentru un prânz în familie.

Ingrediente:

8 medalioane de crap
2 roşii
1 ardei gras roşu
3 linguri ulei
1 kg cartofi de mărime potrivită
75 ml ulei floarea soarelui
sare
boia iute şi boia dulce
1 linguriţă cimbru uscat
1 linguriţă rozmarin uscat

Pentru ornat:
4 crenguţe de rozmarin proaspăt
1 legătură ceapă verde

Pentru sos:
4 linguri iaurt scurs
4 căţei mari de usturoi
1 lingură ulei
1 praf de sare

Mod de preparare:

Pui apă cu sare la fiert. Speli cartofii, îi cureţi de coajă şi îi tai bucăţi. Când apa clocoteşte, laşi cartofii la fiert pentru 7 minute. Îi scoţi şi îi scurgi într-o sită. Încingi cuptorul. Într-un vas amesteci bine cartofii cu boiaua dulce şi iute, cimbru şi ulei. Îi dai la cuptor într-o tavă în care ai pus hârtie de copt şi îi ţii până se rumenesc.

Reţeta completă AICI

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite