Cocktailurile cu bere, noul trend în materie de băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocktailurile pe bază de bere sunt „la modă“ în Marea Britanie. FOTO Arhivă „Adevărul“
Cocktailurile pe bază de bere sunt „la modă“ în Marea Britanie. FOTO Arhivă „Adevărul“

Dacă în adolescenţă tinerii primeau adesea avertismente din partea familiei legate de modul în care băuturile alcoolice ar trebui degustate pe rând şi nu amestecate, lucrurile par să se fii schimbat astăzi, când industria licorilor spirtoase propune cocktailurile pe bază de bere drept un trend al momentului, relatează „Daily Mail“.

Berea şi cocktailurile exotice nu au împărţit vreodată aceeaşi listă de băuturi, dar inovaţiile pot apărea oricând. Datorită unei revoluţii, ai căror autori au fost britanicii,  mixurile alcoolice ce conţin ingrediente din malţ au devenit un trend inteligent „comercializat“ şi adoptat de întreg mapamondul.

Jurnalista Katy Winter susţine că acest trend ar fi apărut în Statele Unite ale Americii şi este, mai nou, susţinut şi de barmanii din Marea Britanie. „Poate că unii strâmbă din nas atunci când aud despre o asemenea combinaţie, realitatea este însă cu totul alta. Aceast mix reprezintă o punte de legătură între femeile şi bărbaţii adeţi ai băuturilor alcoolice“, scrie Winter pentru publicaţia britanică „Daily Mail“.

Site-ul designmynight.com urmăreşte tendinţele în materie de băuturi alcoolice şi îi ţine la curent pe britanici. Co-fondatorul acestuia Andrew Webster susţine noul mix propus şi consideră că „atunci când vine vorba băuturi alcoolice, opusele se atrag“.

Berea este una dintre principale băuturi preferate de români. FOTO Arhivă „Adevărul“

bere

„Gusturile se modifică, astfel, de la săptămână la săptămână cocktailurile pe bază de bere par să urce în topul preferinţelor. Nu numai că distrug orice barieră de consum, dar acest mixuri fac discuţiile din baruri să fie multe mai interesante“ , a explicat Andrew Webster.

   

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite