Luni, 13 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 65
Choux a la creme
Un delicios desert pentru răsfăţul tuturor. Choux a la creme se face cu doar câteva ingrediente, iar reţeta este foarte simplă. Vei vedea că acest desert te va cuceri imediat!...
Bucătărie
21 nov. 2016
Piept de pui în sos cremos de ciuperci
Pentru a da savoare acestui preparat, foloseşte ciuperci proaspete şi cimbru verde, proaspăt. Ce spui, îl prepari în weekend?
Bucătărie
18 nov. 2016
Frigănele cu banane caramelizate
Cui nu-i plac clasicele frigănele, felii de pâine înmuiate în lapte şi ou, apoi rumenite în tigaie în unt? Acum le poţi servi cu delicioasele banane caramelizate sau puţin sirop de arţar. Inspiră-te şi tu din reţeta de mai jos şi încearcă un desert s...
Bucătărie
18 nov. 2016
Piept de curcan la cuptor
În weekend ai mai mult timp să prepari reţete mai elaborate, cum este şi acest piept de curcan la cuptor, aromat cu usturoi şi alte condimente. La această reţetă este important să prepari curcanul la foc mic pentru a se pătrunde la interior, iar la e...
Bucătărie
18 nov. 2016
Supă-cremă de conopidă
O poţi conserva în oţet alături de gogoşari, poţi prepara piure sau, pentru împătimiţii de supă, o poţi transforma în cea mai bună supă-cremă. Important este să adaugi unt şi să o pasezi până când capătă o consistenţă fină....
Bucătărie
18 nov. 2016
Clătite pufoase cu mac şi lămâie, o combinaţie irezistibilă
Această reţetă te va cuceri încă de la primele ingrediente. Vei vedea că aceste clătite şi-au câştigat renumele pe bună dreptate: conţin multă lămâie aromată, multe seminţe de mac şi sunt foarte crocante....
Bucătărie
17 nov. 2016
Peşte la cuptor cu legume
Mai întâi îl perpeleşti prin puţin ulei, apoi îl bagi la cuptor cam jumătate de oră cu tot cu legume! Iată reţeta perfectă pentru un peşte delicios!...
Bucătărie
17 nov. 2016
Cele mai bune brioşe cu nuci şi scorţişoară
Ai început deja să te gândeşti la Crăciun? Sau vrei doar să îţi serveşti prietenii şi familia cu un desert apetisant la mesele festive? Atunci trebuie să încerci aceste brioşe cu scorţişoară....
Bucătărie
17 nov. 2016
Portofele cu varză şi costiţă afumată
Ai aşteptat atât de mult să se mureze varză, că acum e momentul pentru diverse preparate. Încearcă şi tu reţeta de mai jos şi vei vedea cât sunt de gustoase portofelele cu varză.
Bucătărie
17 nov. 2016
Rulouri umplute cu brânză
Întâmpină-ţi prietenii cu aceste rulouri umplute cu brânză şi un pahar de vin roşu! Se vor simţi cu adevărat răsfăţaţi!
Bucătărie
16 nov. 2016
Supă-cremă de ciuperci
Se spune că gustul ciupercilor i-a cucerit atât de tare pe faraonii din Egiptul Antic, încât le-au decretat legume regale şi niciun om de rând nu avea voie să se apropie de ele. Vremurile s-au schimbat, iar acum din delicioasele ciuperci poţi găti pr...
Bucătărie
16 nov. 2016
Tartă cu mere caramelizate
Dacă îţi plac merele la fel de mult cât ne plac nouă, poţi încerca această reţetă de tartă cu mere caramelizate, un adevărat deliciu de sezon.
Bucătărie
16 nov. 2016
Cea mai bună iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului
Da…ştim…toată lumea se pricepe să facă o iahnie de fasole…nu multă lume însă ştie să o facă specială, de să te lingi pe degete. Dacă urmezi paşii reţetei noastre vei găti şi tu cea mai bună iahnie de fasole....
Bucătărie
16 nov. 2016
Ciorbă de iarnă, reţetă recomandată de celebrul bucătar Adrian Hădean
Condiţiile meteorologice indică faptul că afară deja a venit iarna. Şi ce poate fi mai potrivit în acest anotimp dacă nu o ciorbă care să-ţi încălzească simţurile şi să te facă să uiţi de temperaturile de afară....
Bucătărie
16 nov. 2016
Reţetă simplă şi picantă: Fajitas de pui
Când vrei să prepari o mâncare rapidă, încearcă această reţetă simplă. Vei obţine un preparat delicios, mai ales dacă îţi plac mâncărurile picante. În aceeaşi cratiţă sau tigaie, vei combina aromele: carne de pui, ardei gras şi ceapă. Rezultatul va f...
Bucătărie
15 nov. 2016
Cum să faci cele mai gustoase clătite de cartofi
Sunt cele mai simple clătite sărate pe care le-ai putea prepara. Sunt ideale pentru micul dejun, pachet sau gustare. Dacă nu ai musafiri pretenţioşi la masă, le poţi servi şi ca aperitiv....
Bucătărie
15 nov. 2016
Cel mai bun tiramisu
Ştiaţi că tiramisu este un desert tradiţional din Italia? Gustul deosebit al acestui desert este dat de cafeaua aromată şi de gustul brânzei de mascarpone. Merită să-l încercaţi, mai ales în weekend…...
Bucătărie
15 nov. 2016
Cea mai bună mâncare de linte cu carne de porc
Lintea este o leguminoasă care nu lipseşte din meniurile nemţilor şi ale englezilor. Conţine foarte multe proteine şi ar trebui să devină un obicei sănătos şi în meniurile noastre.
Bucătărie
15 nov. 2016
Prăjitură cu mere, nucă şi stafide
Sunt fructe puţin pretenţioase putând fi păstrate pentru perioade îndelungate. Merele sunt gustoase proaspete, dar şi în diverse prăjituri. Una dintre ele este aceasta....
Bucătărie
14 nov. 2016
Cum să faci cea mai bună ciorbă de varză cu carne de porc
Varza se apropie de maturitate şi se pregăteşte să fie conservată pentru sărmăluţele de Crăciun. Înainte de asta însă, poţi pregăti o delicioasă ciorbă cu carne de porc.
Bucătărie
14 nov. 2016
Pacheţele cu dovleac. Cum să faci poale-n brâu de sezon
Din dovleac se pot prepara cele mai gustoase deserturi. Dacă vrei să prepari un alt fel de reţetă de poale-n brâu, poţi încerca această reţetă de pacheţele cu dovleac. Te vei convinge singur cât sunt de bune....
Bucătărie
14 nov. 2016
Tocăniţă de vită cu legume. Deliciosul preparat pe gustul oricui
Preparată cu ierburi aromate, această tocăniţă de vită cu legume este festin culinar, mai ales dacă o găteşti în zilele reci.
Bucătărie
14 nov. 2016
7 alimente care accentuează senzaţia de foame: ce trebuie să evitaţi sau ce să adăugaţi când simţiţi nevoia să mâncaţi
Există alimente care sunt delicioase şi pe care multe persoane obişnuiesc să le consume când li se face foame, dar puţini ştiu că acestea „nu ţin de foame“, pentru că nu conţin grăsimi, fibre şi proteine, elemente care asigură saţietatea, după cum ex...
Bucătărie
12 nov. 2016
Supă minestrone de toamnă. Reţeta lui Jamie Oliver
Această supă săţioasă şi delicioasă este, de fapt, supa perfectă pentru această perioadă a anului, când poţi folosi în aceeaşi mâncare legumele acestui final de anotimp. Bucătarul Jamie Oliver ne recomandă azi această reţetă, aşa că acordă-ţi 1 oră ş...
Bucătărie
11 nov. 2016
Cum să faci chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc
Zemoase şi gustoase aceste chifteluţe cu roşii uscate, usturoi şi ierburi aromatice! Mai întâi le prăjeşti, apoi le fierbi puţin în sos şi la serveşti la laşi la cuptor să se învelească într-un strat de brânză moale. Totul într-un singur vas, obţinân...
Bucătărie
11 nov. 2016
Melcişori cu stafide. Desertul care ne face cu ochiul de fiecare dată
Dacă îţi plac deserturile cât mai dulci, atunci trebuie neapărat să prepari aceşti melcişori cu stafide. Este un desert atrăgător care ne face cu ochiul de fiecare dată atunci când îl vedem în vitrinele magazinelor. Iar dacă vrei să-l prepari chiar a...
Bucătărie
11 nov. 2016
Ciocănele de pui la cuptor cu ierburi şi usturoi. Cea mai aromată reţetă cu carne de pui
Ciocănelele de pui la cuptor cu ierburi şi usturoi sunt un plus delicios şi sănătos la cina. Le poţi prepara cu sau fără pieliţă pe ele, dar vor deveni mai crocant dacă o laşi. Lasă-ţi imaginaţia să se joace, combinând cu usturoiul diverse ierburi pr...
Bucătărie
11 nov. 2016
Brioşe sărate cu caşcaval şi piper
Aceste brioşe sărate cu caşcaval şi piper sunt o garnitură perfectă pentru orice preparat mai consistent de toamnă şi de iarnă. Vei vedea că îţi va plăcea şi ţie combinaţia de piper negru, ceapă verde şi caşcaval de calitate....
Bucătărie
10 nov. 2016
Conopidă coaptă, cu sos
Din crocanta conopidă nu poţi face doar murături delicioase, supe-creme sau piureuri. O poţi coace şi la cuptor şi să torni peste ea un sos aromat de ierburi. Aşa vei obţine cea mai bună conopidă coaptă cu sos....
Bucătărie
10 nov. 2016
Cremă de lămâie cu struguri. Reţetă fără zahăr
Un desert delicios nu trebuie să conţină în mod obligatoriu zahăr. Iar dacă vei încerca această reţetă de cremă de lămâie cu struguri, fără zahăr, cu siguranţă vei vedea că am avut dreptate....
Bucătărie
10 nov. 2016
Mâncare de mazăre cu pipote. Reţeta care aminteşte de gustul preparatelor bunicilor
Uitasem de această reţetă de mâncare de mazăre cu pipote, peste care dădusem într-o carte mai veche de reţete. Ţin minte că o pregătisem după ce mama o gătise de foarte multe ori şi a fost foarte bună. Am avut o mică reticenţă când a venit vorba de p...
Bucătărie
10 nov. 2016
Micul dejun al campionilor: ce mănâncă 9 dintre cele mai de succes femei ale lumii în fiecare dimineaţă
Toţi nutriţioniştii susţin acelaşi lucru: micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta îţi pune în mişcare metabolismul şi îţi dă energie pentru întreaga zi, spun experţii. Pentru a vă inspira, vă prezentăm o listă cu ceea ce mănâncă nouă...
Bucătărie
10 nov. 2016
Reţetă rapidă: paste florentine cu pui şi ciuperci
Această mâncare este gata în mai puţin de 30 de minute. În plus, se face într-un singur vas, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezordinii din bucătărie. Preparatul este plin de savoare, graţie roşiilor deshidratate, spanacului şi ciuper...
Bucătărie
09 nov. 2016
← Pagina 64
Pagina 66 →