Bronzează-te sănătos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiu că-ţi doreşti o piele măslinie şi un bronz asemănător celui pe care-l etalau cu mândrie reginele egiptene. Însă, după cum ştii deja, razele soarelui nu-ţi fac bine. Ai acum la dispoziţie o mulţime de soluţii care să-ţi protejeze pielea.

Razele ultraviolete provoacă arsuri şi îmbătrânirea prematură a pielii, dar şi apariţia cancerului de piele. Însă, folosirea unor creme pentru protecţie solară te ajută să te protejezi de ultraviolete. Ele trebuie folosite în funcţie de gradul de expunere la soare, de vârstă şi de pigmentul pielii.

Ce este factorul de protecţie

Pe piaţă găseşti multe produse care îţi promit să te apere de ultraviolete. De unde ştii care sunt cele mai bune? Ei bine, îţi oferim câteva răspunsuri care te vor ajuta să faci o alegere înţeleaptă.

Atunci când vrei să cumperi o cremă pentru protecţie solară, este bine să te informezi în legătură cu factorul de protecţie solară (SPF) pe care-l are produsul respectiv. El indică gradul de protecţie al produsului respectiv faţă de ultravioletele B (UVB). Aceste ultraviolete sunt responsabile de înroşirea pielii.

Află în continuare cum îți poți proteja pielea de soare, pe clickpentrufemei.ro.

Citește și:
Apa termală, bună pentru orice tip de ten

Pregăteşte-te de plajă!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite