Noul Volkswagen Golf 8 Variant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
golf 8 variant

Volkswagen Golf 8 Variant, un plus de spaţiu în viaţa dumneavostră de zi cu zi, sau dacă vă doriţi, chiar un plus de atitudine cu versiunea R Design sau libertate de mişcare cu modelul AllTrack.

Având ca punct de plecare vechea generaţie, noul model are o lungime de 4.633 mm, un ampatament de 2.686 mm – un plus de 66 mm. VW Golf Variant se laudă cu alte proporţii, de aici şi o linie exterioară nouă.

Creşterea lungimii şi în special plusul de milimetri la nivelul ampatamentului se vor vedea la interior. 48 mm din plusul la nivelul ampatamentului au fost utilizaţi pentru oferirea unui interior cu o lungime de 1.798 mm. În particular, tot acest spaţiu se regăseşte la nivelul picioarelor pentru pasagerii de pe bancheta spate. Golf 8 Variant oferă un portbagaj cu un volaum de 611 litri, un plus minor de doar 7 litri comparativ cu vechiul Golf 7 Variant.

Dacă se încarcă portbagajul până la nivelul plafonului, folosinf o plasă de siguranţă care să despartă compartimentul portbagajului de cel al pasagerilor, vorbim despre un volum util de 1.642 litri. Aici bifăm un plus de 22 litri comparativ cu vechea generaţie. În mod firesc, hayonul acţionat electric poate fi deschis prin intermediul unui gest cu piciorul la nivelul spoilerului spate.

Toate informaţiile despre despre noua generaţie Volkswagen Golf 8 Variant pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Volkswagen Golf AllTrack
Volkswagen Golf AllTrack
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite