Maserati îl întâlneşte pe Massimo Bottura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maserati Massimo Bottura

Ediţia Levante Trofeo Fuoriserie pentru Massimo Bottura, prezentată la 1 iulie, este rezultatul unui parteneriat între companie şi un chef, ambii originari din regiunea Emilia din Italia şi ambii capabili să depăşească toate aşteptările.

Tradiţia este un ingredient care ne conduce în viitor. Această idee reuneşte Maserati şi Massimo Bottura, născut şi crescut la Modena, ambasador al mărcii Tridentului şi protagonist al bucătăriei italiene, cu o genialitate înnăscută pentru a lua tot ceea ce este mai bun din trecut şi a le aduce în viitor.

Modelul special lansat este suma acestei colaborări, o explozie de creativitate, o afişare rară a libertăţii de exprimare şi defineşte, ca impact vizual, o viaţă trăită în culori vii.

Levante, primul SUV Maserati, în echiparea de vârf, Trofeo, cu un motor V8 de 580 cai putere, Levante îmbină performanţa, plăcerea de a conduce şi viteza. Exteriorul Blu Stradale al acestei ediţii Fuoriserie este împroşcat cu picături multicolore, de asemenea prezente şi pe inserţiile interioare, consola centrală şi panoul de bord, dând naştere unui Maserati care reprezintă o explozie de creativitate, din toate punctele de vedere.

Maserati Massimo Bottura

În imaginaţia lui Massimo Bottura, experienţa conducerii off-road, habitatul natural al lui Levante, este ca o lucrare de pictură în acţiune. Crescând în Motor Valley, i-a plăcut să alerge prin mediul rural emilian cu maşini de epocă alături de fraţii săi mai mari. La sfârşitul acestor zile aventuroase, corpurile maşinilor au fost acoperite cu stropi de noroi sau „cicatrici de curse”, aşa cum le numeşte el cu afecţiune.

Viaţa este foarte asemănătoare cu aceste lucruri, prin faptul că fiecare dintre noi este protagonistul unei aventuri: suntem transformaţi prin experienţele trăite, modelate prin întâlniri, modelate de victorii şi înfrângeri şi contaminate de culorile vibrante ale culturii. În cele din urmă, deşi rămânem noi înşine, am devenit şi noi ceva diferit. Pentru a ne aminti valoarea acestei lecţii, după cursele sale off-road, Massimo Bottura nu spala noroiul de maşină, timp de multe zile.

Maserati Massimo Bottura

Acest Levante Trofeo special aparţine programului de personalizare Maserati Fuoriserie, cu diferitele sale alternative care permit clienţilor să aibă un Maserati adaptat gusturilor lor. Maşina este privită ca o îmbrăcăminte, care trebuie purtată cu mândrie pe drumurile lumii, ca un manifest al expresiei de sine şi ca un simbol al conceptului de lux contemporan.

Maserati Fuoriserie este punctual de plecare în personalizare, iar marca oferă o gamă largă de instrumente şi culori, lăsând orice altceva la inspiraţia clientului, permiţându-le să preia rolul de creatori de tendinţe şi să îşi exprime propria creativitate personală.

Maserati Massimo Bottura

Pentru a ajuta clienţii să îşi găsească drumul în jurul miilor de combinaţii posibile, Maserati a creat trei colecţii de bază ca puncte de plecare: Corse, Unica şi Futura. Acestea sunt trei clustere care exprimă puterea mărcii şi reprezintă valorile sale, unind sportivitatea cu eleganţa şi inovaţia. Programul oferă un set generos de conţinut pe gamele Ghibli, Quattroporte şi Levante. Sunt disponibile acum pentru comandă noi vopsele şi grafici exterioare, culori pentru roţi şi etriere de frână, precum şi combinaţii specifice de interior cu diferite scheme de culori, cusături şi dispuneri interioare. Noul supercar MC20 poate fi, de asemenea, personalizat, având pentru exterior o selecţie bogată de culori şi vopsele. Colecţiile Fuoriserie urmează să fie îmbogăţite şi reînnoite în timp, iar programul oferă, de asemenea, nivelul suplimentar „Sartoria”, pentru cerinţe personalizate… şi mai personalizate.

Maserati Massimo Bottura

Ediţia Levante Trofeo Fuoriserie pentru Massimo Bottura, prezentată în cadrul Motor Valley Fest 2021 la Modena, întruchipează un concept de creativitate pe care programul de personalizare Maserati Fuoriserie şi Massimo Bottura îl împărtăşesc: creativitatea de a fi deschis experienţei, vulnerabil la frumuseţe şi dispus să descopere adevăratul sine prin întâlniri cu ceilalţi, oriunde călătoria vieţii ne va purta.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite