Cum arată un ARO cu interior de Mercedes Benz: mașina a fost modificată în Portugalia FOTO

0
Publicat:

Un proiect din Portugalia a atras atenția: un ARO 10 modificat, cu un interior special. Mașina a primit inclusiv scaune de pe un Mercedes-Benz.

FOTO: media.promotor.ro
FOTO: media.promotor.ro

ARO a fost fabricat sub licență în Portugalia sub denumirea de Portaro, dar și în Spania, pentru scurt timp ce-i drept, unde era vândut drept Hisparo.

Un pasionat din Portugalia are un ARO 10 într-o stare foarte bună, căruia i-a adus câteva modificări care fac din acest exemplar unul destul de special, mai ales dacă aruncăm o privire asupra interiorului.

FOTO: facebook
FOTO: facebook

Aro cu scaune de Mercedes-Benz și tapițerie din piele

Fotografii și clipuri cu mașina au fost postate pe pagina de Facebook ARO Portugal, iar rezultatele nu arată rău deloc. Cu toții știm că modelele ARO aveau interioare destul de spartane, oferind strictul necesar. Cu toate acestea, proprietarul mașinii a vrut să creeze o „mașină de lux”.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Astfel, panourile interioare au fost tapițate cu piele crem, iar scaunele față au fost luate de pe un Mercedes-Benz, fiind o îmbunătățire evidentă față de scaunele cu care mașina venea echipată din fabrică. Aspectul cu siguranță este inedit și suntem siguri că pielea oferă o senzație mai plăcută la atingere elementelor din interior. Inclusiv volanul a fost acoperit în aceeași piele crem, iar covorașele au fost personalizate cu logo-ul ARO și o margine asortată, tot de culoare crem, identică cu restul interiorului. Pe lângă exteriorul retapițat și exteriorul a fost recondiționat. Vopseaua este în stare foarte bună, iar roțile mai mari conferă micului off-roader un aspect mult mai robust”, scrie promotor.ro.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite