Aston Martin DB11 - un Gran Turismo cu sânge albastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este o enigmă, cel puţin pentru mine, cu reuşesc cei de la Aston Martin să menţină flacăra aprinsă. Şi arde această flacără creatoare cu atâta intensitate, încât orice nou model duce dorinţa pe noi culmi. Pentru a tempera aceste porniri ce m-au invadat la vederea noului DB11, ar trebui să-mia duc aminte că britanicii au în gamă şi un model care se cheamă Taraf.

Dar... Aston Martin DB11.

De la BD9 am sărit la DB11, şi asta pentru că DB10 este rezervat unui personaj unic – James Bond. O linie atemporală, un profil clasic, inconfundabil, şi totuşi un design proaspăt, nou care ne arată că viitorul pentru Aston Martin este în continuare caracterizat de eleganţă şi rafinament, cel puţin la capitolul design.

Este un model nou, unul care marchează o nouă eră pentru britanici. Pentru moment putem fi bucuroşi, pe la Aston martin nu s-a auzit de actualul trend din industri auto – downsizing. Sub lunga capotă a lui DB11 se ascunde un V12 de 5,2 litri. Din păcate nu mai putem vorbi despre un prpulsor aspirat, dar măcar este un V12 twin turbo. Propusorul dezvoltă 600 CP la 6.500 rpm şi un cuplu motor de 700 Nm disponibi de la 1.500 rpm şi până la 5.000 rpm. 

CITEŞTE mai multe pe Viteze.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite