Andreea Raicu lansează primul program de meditaţii ghidate din România: te ajută să scapi de stres şi anxietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu FOTO Arhivă personală
Andreea Raicu FOTO Arhivă personală

Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu (41 de ani) a lansat primul program de meditaţii ghidate din România, unul dintre scopurile acestuia fiind acela de a-i ajuta pe utilizatori să scape de stările de anxietate şi de stres.

Andreea Raicu a lansat primul program de 28 de meditaţii ghidate din România, cu scopul de a-i ajuta pe utilizatori să scape de stările de anxietate şi de stres, să-şi menţină echilibrul emoţional şi claritatea mintală şi să devină conştienţi de momentul prezent şi de cum este acesta afectat de gândurile negative, toxice. Programul este conceput în colaborare cu Rupda.

Programul este disponibil pe shop.andreearaicu.ro şi conţine 28 de meditaţii ghidate a câte 10 minute, pe teme diferite: relaxare, deschiderea inimii, acceptare de sine, vulnerabilitate, pace interioară şi altele asemenea. Şedinţele se bazează pe experienţele profesionale şi personale ale Andreei Raicu, care au ajutat-o să înţeleagă ce înseamnă o viaţă trăită în echilibru. 

„Am fost mereu un om agitat. Nu cred că mai este nevoie să îţi spun că exteriorul reflectă perfect interiorul nostru. Era atât de multă agitaţie înăuntrul meu, că o simţeai cum iese prin fiecare por, pentru că mintea mea era plină de gânduri care nu se mai opreau şi mai ales de emoţii reprimate. După ani, am ajuns într-un centru de meditaţie şi deşi la început mi s-a părut greu, plictisitor, incomod, lung şi enervant, după o vreme exerciţiul a început să mă ajute să mă simt mai bine, mai liniştită, mult mai împăcată cu mine. 

Pentru că ştiu că nu este uşor, am creat acest program din dorinţa de a te ajuta să obţii liniştea de care ai atâta nevoie. Trăim într-o lume în care ne este din ce în ce mai greu să ne relaxăm, totul este pe grabă şi în viteză şi avem senzaţia că nu avem timp de nimic. Realitatea este că avem timp pentru tot ceea ce considerăm că e important. Crezi că tu eşti important în viaţa ta? Te invit să meditezi cu mine, să începem o călătorie către tine şi o lume mai liniştită, 10 minute în fiecare zi. Poţi asculta meditaţiile oricând şi oriunde, atâta vreme cât eşti într-un loc în care te simţi în siguranţă şi nu poţi fi deranjat“, povesteşte Andreea Raicu.

Programul de 28 de meditaţii ghidate poate fi accesat pe shop.andreearaicu.ro la preţul de 149.99 lei. Primele două şedinţe sunt gratuite. 

andreea raicu foto captura foto program meditatii
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite