Articol publicitar

Ai încredere în pasta de dinţi pe care o foloseşti?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
vivanatura pasta de dinti

Pastele de dinţi GennaDent care se găsesc în magazinele naturiste sunt atât de naturale încât se pot înghiţi. Îngrijirea dentară face parte din ritualul de zi cu zi al oricărei persoane, însă cum poţi afla care este cel mai sănătos produs pentru dinţi?

Deseori, eticheta ingredientelor conţine o înşiruire de denumiri necunoscute, iar multe dintre acestea sunt extrem de dăunătoare smalţului dintilor  şi organismului. Dacă nu aţi aflat, în cazul ingerării accidentale a pastei de dinţi, trebuie să contactaţi urgent un medic. De fiecare dată când ne spălăm pe dinţi, o cantitate foarte mică de pastă de dinţi este, inevitabil, înghiţită.

Laboratoarele VivaNatura au creat gama GennaDent pentru îngrijire dentară, special concepută pentru sănătatea dinţilor, dar şi a organismului, cu produse atât de naturale, încât se pot înghiţi.

Fiind în proportie de 95-100% naturale şi destinate îngrijirii zilnice, produsele sunt fară fluor, pe bază de argilă, aloe vera, propolis, uleiuri esenţiale şi extracte din 30 de plante medicinale, ce au mare grijă de sănătatea dinţilor, a smalţului, previn apariţia tartrului şi a cariilor, corectează mirosurile neplăcute şi parfumează cavitatea bucală.

Gama GennaDent are produse prietenoase şi sigure atât pentru adulţi, cât şi pentru copii :

GennaDent Argentum cu argilă şi argint : oferă protecţie sporită împotriva formării tartrului, fortifiază şi calmează gingiile, stimulează regenerarea ţesuturilor, împrospătează respiraţia. Este puternic antibacteriană.

GennaDent Junior cu argilă şi portocale: datorită ingredientelor naturale din care este realizată nu prezintă riscuri în cazul ingerării accidentale, are acţiune antibacteriană şi remineralizantă, protejează dinţii împotriva apariţiei cariilor.

Gama GennaDent conţine şi produse destinate altor probleme dentare, cum ar fi parodontoza, gingiile deteriorate, cât şi paste de dinţi pentru utilizarea în timpul tratamentelor homeopate.

  • GennaDent Parodontik - 99,7% naturală, destinată persoanelor cu probleme gingivale–parodontoză
  • GennaDent  Menthol - 99,7% naturală, împotriva depunerilor de tartru şi apariţiei cariilor
  • GennaDent Homeopatic - 99,7% naturală, ideală pentru îngrijirea dinţilor în timpul tratamentelor homeopatice, când majoritatea pastelor de dinţi sunt interzise
  • GennaDent Forte - 100% naturală, acţionează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a ţesuturilor

Află mai multe pe www.vivanatura.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite