Adevărul Live: Peste 98% din angajaţii români declară că se simt epuizaţi. Ce metode putem folosi pentru a reduce stresul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu recent arată că 98% din angajaţii români se simt epuizaţi, iar 99,7% suferă de stres. Simona Nicolaescu, coach şi trainer, vorbeşte la Adevărul Live despre ce metode putem folosi pentru a rămâne motivaţi şi a ne păstra o stare de bine.

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul live

Un studiul, realizat în perioada ianuarie 2017 – februarie 2018,  a scos la iveală faptul că 99,7% dintre angajaţii români suferă de stres, iar  98% se simt epuizaţi. Mai mult,  68% dorm mai puţin de 7 ore pe noapte, 52% se simt înstrăinaţi de familie şi 90,1% se supără fără motiv.

Studiul, carec a urmărit nivelul de stres al angajaţilor din România, a fost realizat de Dynamic HR pe 1000 de respondenţi din 35 de judeţe, angajaţi în 20 de industrii diferite.

Despre acest studiu, dar şi despre cum putem face faţă mai uşor stresului, vorbim de la ora 13.00 cu Simona Nicolaescu - speaker, trainer, coach şi susţinător al vieţii echilibrate în România.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite