Virginia Ruzici: "Simona Halep e uşor decepţionată după Australian Open"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Ap
Simona Halep FOTO Ap

Managerul Simonei Halep a vorbit despre confruntarea dintre România şi Spania contând pentru FedCup şi a dezvăluit că tenismena noastră a fost dezamăgită după meciul pierdut cu Ekaterina Makarova, în sferturile Australian Open.

Virginia Ruzici a vorbit la DolceSport despre meciul dintre România şi Spania cu FedCup, care are loc în acest weekend la Galaţi. 

"Va fi o confruntare dificilă. Se simte presiunea, să sperăm că fetele vor controla această presiune care va fi pe umerii lor. Avantajul nostru e că fetele sunt în formă, nu e doar Simona care să tragă totul, e şi Irina, care a jucat foarte bine la Asutralian Open, şi la dublu avem o echipă bună care ne-a salvat de multe ori în trecut.

Carla Suarez Navarro, dacă ar fi jucat, ar fi fost mai dezavantajată de suprafaţă. În schimb, Muguruza are performanţe foarte bune pe ciment, are un joc foarte agresiv, cu lovituri plate. Va fi periculoasă, dar Simona, Irina şi Monica sunt obişnuite să joace pe ciment, problema nu se va pune la nivelul suprafeţei.

Despre Simona Halep

Simona a trecut în ultimii doi ani peste foarte multe, e capabilă să gestioneze aceste tip de emoţii. Este bine, s-a odihnit puţin, încearcă să uite mica decepţie pe care o are, chiar dacă a pierdut în sferturile unui Grand Slam. Este o mică decepţie, dar va surmonta până la sfârşitul săptămânii. 

Se întâmplă şi la case mai mari să pierzi, nu uitaţi că Serena Williams a pierdut de trei ori în 2014 cu Alize Cornet. E bine să suferi când pierzi, e bine să tragi concluziile respective şi să treci la treabă. Mi-a spus clar după meciul cu Makarova, trebuie să învăţ să joc în funcţie de adversar", a mai spus Ruzici. 

Halep şi Muguruza sunt vedetele României şi Spaniei pentru confruntarea din FedCup. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite