Violatorul Dani Alves, strivit: condamnat la închisoare și pus să plătească o avere victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Alves (40 de ani) a jucat pentru Brazilia la Mondialul din 2022, în Qatar, și, la o lună după terminarea competiției, a ajuns să fie închis în Spania pentru agresiune sexuală! Această poveste șocantă a adus acum un prim verdict care, pur și simplu, îl distruge pe fostul star al Barcelonei.

Dani Alves
Dani Alves

Alves a stat deja un an după gratii, pentru că s-a considerat că poate fugi din Spania, în așteptarea audierilor. Care au avut loc între 7-9 februarie. Iar acum, instanța a dat verdictul: închisoare cu executare, timp de 4 ani și jumătate pentru Dani Alves! Acesta trebuie să plătească și daune de 150.000 de euro victimei pe care a agresat-o într-un club de noapte. De asemenea, brazilianul nu poate lua legătura cu femeia care a reclamat-o la poliție în următoarele 9 luni.

Acest verdict poate fi atacat de Dani Alves. Mai întâi, la Curtea Supremă de Justiție din Barcelona, iar apoi, în cazul în care brazilianul nu va fi mulțumit de hotărârea de aici, și la Curtea Supremă. Până să treacă toate aceste etape, Dani Alves va rămâne în închisoare, unde a ajuns, începând cu ianuarie 2023.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite