Dani Alves, mărturie în lacrimi în fața judecătorilor la procesul în care este acuzat de agresiune sexuală: „Nu a spus niciodată să mă opresc!”

0
Publicat:

Dani Alves a depus mărturie la Curtea de Apel din Barcelona. Fostul internațional a fost acuzat de agresiune sexuală în urma cu mai bine de un an, Dani Alves a fost închis pe 20 ianuarie 2023, iar de atunci se află în închisoare, scrie GSP.

Dani Alves FOTO: EPA
Dani Alves FOTO: EPA

Alves este acuzat că a agresat sexual o tânără într-o discotecă din Barcelona, iar luni a început procesul său, după ce și-a schimbat declarația asupra faptelor. După audierea martorilor și a presupusei victime, miercuri a fost rândul lui Alves să își prezinte versiunea.

Fostul internațional brazilian, este judecat pentru viol și riscă o pedeapsă de 9 ani de închisoare. Alves a deschis în fața judecătorilor cu lux de amănunte seara în care ar fi avut loc evenimentele.

Acesta a povestit că ar fi ieșit în oraș cu câțiva prieteni alături de care a luat prânzul și unde au consumat alcool. Alves a povestit că acolo se aflau câteva femei, inclusive presupusa victimă, care a recunoscut că nu s-a simțit jenată de situație.

Dani Alves a declarat că presupune că victima știa cine este el deoarece i-a cerut să facă poze împreună. Cei doi ar fi dansat și victima l-ar fi atins. Alves susține că relațiile sexuale dintre el și presupusa victimă s-au produs în baia localului, cu consițământul acesteia.

Acesta a fost întrebat dacă el sau victima ar fi încercat să părăsească baia și a menționat că nu. Întrebat dacă presupusa victimă și-a dat acordul Dani Alves a răspuns: „Nu, deloc. Nu mi-a spus niciodată că nu ar vrea. Nu sunt un om violent, nu am lovit-o și nu am trântit-o pe podea”.

De asemenea, Alves a explicat că și-a schimbat declarația inițială deoarece în aceea nu a spus despre sexul oral, lucru despre care considera că va fi de neiertat pentru soția sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite