VIDEO Steaua simte din nou gustul victoriei. Nikolici – fundaş central!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o serie de rezultate negative în meciurile amicale, steliştii au câştigat cu 3-1 meciul cu Slovan Bratislava, golurile echipei noastre fiind marcate de Tatu, Adi Popa şi Mihai Costea.

Atacantul brazilian Tatu a deschis scorul după doar 14 minute de joc, cu o lovitură de cap de la 10 metri de poartă. Avantajul roş-albaştrilor a ţinut numai cinci minute, slovacii egalând în minutul 19 prin Peltier, cu un şut din interiorul careului.

Repriza a doua aparţinut Stelei, care a punctat de două ori, iar omul decisiv a fost Mihai Costea. Mai întâi, atacul dorit de Rapid i-a pasat decisiv lui Adi Popa (minutul 58), după care vârful oltean a punctat în minutul 78 la capătul unei acţiuni personale.

Steaua a început meciul în următoarea formulă: Cojocaru - Rîpă, Bratu, Gardoş, Pîrvulescu - Filip, Prepeliţă - Adi Popa, Tatu, Chipciu – Rocha. După pauză au mai intrat: Mihai Costea, Iancu şi Latovlevici.

În minutul 69, Reghecmapf a făcut o mutare-surpriză: Nikolici i-a luat locul lui Gardoş, iar atacantul muntenegrean a jucat fundaş central! Reghe experiemntează, pentru că are probleme în apărare, după accidentarea lui Szukala, Gardoş şi Chiricheş fiind singurii fundaşi eligibili pentru „dubla” cu Ajax Amsterdam.

Până la acest meci, Steaua câştigase un singur meci, cu Dinamo Kiev, în stagiul din Spania.

Ultima partidă amicală înaintea confruntării de pe Amsterdam Arena este sâmbătă, împotriva formaţiei Jablonec din Cehia. 

URMĂREŞTE AICI FAZE VIDEO DIN MECI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite