VIDEO Salah, denunţat la poliţie de club: Liverpool, indignat de gestul atacantului. Ce riscă vedeta „cormoranilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salah

În lumea civilizată, legea nu e făcută pentru a fi încălcată, ci pentru a fi respectată. Şi nimeni nu e mai presus de lege.

După accidentarea din finala pierdută a Ligii Campionilor şi un Mondial dezamăgitor cu Egipt, Mohammad Salah a început bine noul sezon de Premier League. Duminică, a fost titular în echipa „cormoranilor“ şi a reuşit şi un gol în cele 87 de minute petrecute pe teren în Liverpool – West Ham 4-0.

La o zi după meci însă, după antrenamentul de refacere efectuat în baza de pregătire a clubului, Salah a călcat pe bec. A fost filmat la ieşirea din bază, aflat la volanul Mercedes-ului său, în timp ce butona la telefon pentru a trimite un SMS. Chiar dacă maşina era staţionară, conform legii, şoferul n-are voie să folosească telefonul mobil, când se află la volan.

Cum imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, Liverpool a luat atitudine şi a alertat poliţia! „Imaginile au fost puse la dispoziţia poliţiei, am vorbit cu jucătorul şi vom urmări cazul, fără a face alte comentarii“, a anunţat un purtător de cuvânt al celor de la Liverpool.

Poliţia a confirmat că a primit imaginile cu Salah şi că ele au intrat în posesia celor care ar trebui să ia o hotărâre. Potrivit legii, Salah riscă o amendă de 200 de lire sterline şi şase puncte de penalizare.

VEZI IMAGINILE CU MOHAMMAD SALAH FOLOSIND TELEFONUL ÎN MAŞINĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite