VIDEO Real Madrid a învins Sevilla şi s-au distanţat la 4 puncte de Barcelona. Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Ancelotti înaintea derby-ului cu Atletico

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madrilenii măresc ecartul faţă de Barcelona
Madrilenii măresc ecartul faţă de Barcelona

Fără Cristiano Ronaldo, încă suspendat după cartonaşul roşu primit în urmă cu câteva etape, Real Madrid a câştigat restanţa cu Sevilla, scor 2-1 şi s-a distanţat în fruntea clasamentului din Spania, la patru puncte în faţa Barcelonei.

Partida de pe "Bernabeu" a fost dominată la început de oaspeţi, care au ratat o mare ocazie prin Vitolo. Pentru madrileni au urmat un sfert de oră îngrozitor, deoarece au fost nevoiţi să renunţe, mai întâi, la Sergio Ramos, accidentat şi înlocuit în minutul 9. Cu toate acestea, Realul a deschis scorul în minutul 12, când James Rodriguez a reluat în plasă centrarea perfectă a lui Marcelo.

A urmat o nouă mare ocazie de gol a Sevillei, care a trimis mingea în bară prin Iborra. Scenarul negru a continuat pentru gazde, care l-au pierdut în minutul 26 şi pe James Rodriguez, accidentat. Nici oaspeţii n-au fost feriţi de accidentări. Benzema l-a lovit pe Beto şi portarul portughez a primit îngrijiri medicale timp de cinci minute, după care a fost înlocuit din cauza unui traumatism cranian.

Realul a făcut 2-0 în minutul 36 prin Jese, iar Sevilla a redus din diferenţă în minutul 80 prin Iago Aspas. Deşi au încercat să mai pună în pericol poarta lui Casillas, andaluzii n-au reuşit măcar golul egalizator, astfel că Realul s-a impus cu 2-1. Graţie acestui succes, madrilenii s-au distanţat la 4 puncte în faţa Barcelonei. Sâmbătă, trupa lui Ancelotti joacă derby-ul cu Atletico Madrid, la ora 17.00. Însă, tehnicianul italian are mari emoţii înaintea acestui meci din cauza accidentărilor şi a suspendărilor, astfel încât va trebui să improvizeze pentru duelul cu campioana en-titre a Spaniei.

VIDEO Real Madrid - Sevilla 2-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite