VIDEO Georgievski, "găselniţa" lui Mihai Stoica, a pierdut două meciuri în şase zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Georgievski a fost acuzat chiar de coechipierii săi că nu s-a plasat bine la golul marcat de Sârghi în meciul Oţelul - Steaua, scos 1-1.

Steaua a pierdut două puncte la Galaţi în urma unei centrări fructificate de Sârghi la centrarea lui Iorga. Cel care l-a scăpat din marcaj pe Sârghi a fost Daniel Georgievski, fundaşul macedonean adus la Steaua de Mihai Stoica. 

"Nu există decât o explicaţie: am greşit la o fază care ne-a costat două puncte. Ăsta e fotbalul, nu am marcat noi şi au făcut-o ei. Chiar nu vreau să vorbesc despre fazele fixe sunt foarte afectat şi dezamăgit că s-a întâmplat acum chiar pe final. Fiecare are omul lui. Se întâmplă să îl mai scapi, dar noi i-am scăpat de prea multe ori", a afirmat după meci Latovlevici, referindu-se la Georgievski.

Este a doua oară în decurs de doar şase zile, când fundaşul macedonean o "comite". La meciul Belgia - Macedonia, scor 1-0, din preliminariile Campionatului Mondial, Georgievski a respins greşit o minge, după care a fost depăşit uşor de Hazard. Urmăreşte mai jos faza:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite