VIDEO Dezvăluiri de după gratii: un deţinut tocmai eliberat a povestit cum a fost prima noapte în arest pentru Popescu, Pădureanu, Copos şi Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dosarul transferurilor

Un individ care a stat doar patru luni în închisoare a avut „privilegiul“ de a-şi petrece ultima noapte în arest alături de patru dintre miliardarii din „Dosarul Transferurilor“.

Se spune că, în viaţă, cu cât eşti mai sus, cu atât vei suferi mai mult, dacă într-o zi vei cădea. Teoria se verifică, din plin, în cazul celor opt condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“. Din nişte oameni care au avut tot ce au vrut, ei au ajuns acum „colegi de celulă“ cu nişte infractori de rând. Deocamdată însă, Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Gică Popescu, George Copos, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu nici nu realizează ce înseamnă pedepsele pe care le-au primit din partea Curţii de Apel. Ei se află acum în perioada de acomodare. 

Un deţinut care a stat închis doar patru luni, spre deosebire de „greii fotbalului“ care trebuie să stea în puşcărie ani de zile, şi-a petrecut ultima noapte, înainte de a fi eliberat, alături de Gică Popescu, George Copos, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu.

La ieşirea din Penitenciarul Rahova, omul a relatat cu naturaleţe despre ce impresie i-au lăsat cei patru condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“.

„Gică Popescu a fost singurul care a ţipat la noi“

„I-am vazut. Erau supăraţi. Unul dintre ei care e mai bătrân, nu-i ştiu numele (n.r. - Jean Pădureanu), i-a fost cam rău. Avea două cârje. Gică Popescu şi MM Stoica erau cei mai supăraţi. Erau terminaţi. Am încercat să vorbim cu dânşii, dar nu ne-au băgat în seamă. MM era supărat. Ţipa la omul ăla mai bătrân să se liniştească. Trebuia liniştit, era foarte speriat. Gică Popescu a fost singurul care a ţipat la noi, ne-a spus că nu au timp de noi, să-i lăsăm în pace. Condiţiile sunt foarte grele în penitenciar. Dar se fac diferenţieri între noi şi ei. Noi suntem trataţi precum nişte câini. Pe ei îi va duce unde a stat şi Adrian Năstase. Acolo a modernizat Gigi Becali, e ceva mai bine. Toţi au dormit în aceaşi celulă. Apoi îi va repartiza. George Copos era şi el supărat. Le va fi foarte greu. Ei sunt greii fotbalului, au trăit în lux până acum. Duş au voie să facă de două ori pe săptămână, nu au cum să facă de mai multe ori. Când vine apa caldă vine pentru toată lumea“, a spus fostul deţinut pentru B1 TV.

VIDEO CU DEZVĂLUIRILE FOSTULUI DEŢINUT DESPRE GREII FOTBALULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite