VIDEO Conflictul din Gaza are consecinţe grave şi în sport. Mai mulţi jucători ai lui Maccabi Haifa au fost bătuţi crunt de câţiva palestinieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Twitter
FOTO Twitter

În timpul partidei amicale dintre Lille şi Maccabi Haifa, mai mulţi palestinieni au pătruns pe teren şi i-au luat la bătaie pe jucătorii israelieni, pe fondul războiului din Fâşia Gaza.

Jucătorii lui Maccabi Haifa au fost victime colaterale în cauza conflictului armat din Fâşia Gaza, unde israelienii şi palestienii sunt în război de câteva săptămâni. Fotbaliştii israelieni au fost atacaţi în timpul amicalului cu Lille de un grup de palestinieni. Aceştia au pătruns pe teren cu steagul Palestinei în mâini şi s-au dezlănţuit, atacându-i cu pumnii şi picioarele pe fotbaliştii de la Maccabi Haifa.

Conflictul a fost aplanat după minute bune de luptă de către stewarzi. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu şi demonstrează cât de aprigă este ura Palestinei faţă de Israel şi viceversa.

UPDATE Masacru în Gaza: 87 de morţi în timpul dimineţii, Crucea Roşie - fără acces în zonă. Palestinienii fug din calea bombelor

UPDATE Israelul susţine că Hamas a încălcat armistiţiul şi reia atacurile în Gaza

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite