Victor Piţurcă, despre relaţia cu Răzvan Burleanu: „Fiecare îşi vede de ale lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţioanale de fotbal a României a vorbit marţi despre modul în care se desfăşoară colaborarea cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

„Cred că am pus lucrurile la punct foarte rapid. Răzvan e un om direct, am avut câteva discuţii la început, apoi fiecare îşi vede de treaba lui. Contează eficienţa, iar timpul meu vine la finalul lunii mai, când avem cele două meciuri. Urmează apoi meciurile oficiale din toamnă, când întâlnim Grecia la finalul lunii septembrie, meci care se joacă cu porţile închise.

Toate problemele care erau de rezolvat s-au rezolvat şi nu cred că mai este nimic de adăugat. Noi aavem un sistem foarte bine pus la punct, vorbesc de stafful echipei naţionale şi nu există probleme. Preşedintele este deschis la orice nou şi am pus la punct detalii despre monitorizarea jucătorilor şi a meciurilor, chiar dacă a costat Federaţia nişte bani.
Ştiţi că eu nu sunt adeptul apariţiei în mass-media, pentru că am alte lucruri de făcut. Sunt multe meciuri de vizionat, jocuri de urmărit. Avem prea multă treabă să ne putem ocupa de alte lucruri, precum intervenţiile telefonice în emisiuni“, a declarat Victor Piţurcă pentru DolceSport.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Metodă inedită aplicată de FRF pentru a demasca şi combate meciurile trucate

S-a declanşat vânătoarea de şpăgari din Federaţie! Jean Vlădoiu, bănuit că a cumpărat la suprapreţ steguleţele tricolore împărţite fanilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite