Veste mare pentru tricolori: România - Finlanda, cu spectatori în tribună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a României se va putea baza la meciul cu Finlanda de joi pe aportul spectatorilor! Comisia de Apel a UEFA a decis să permită accesul suporterilor pe Arena Naţională.

Avocaţii FRF au repurtat un succes important la Comisia de Apel a UEFA! Aceştia au reuşit să amâne hotărârea de suspendare a terenului României până la epuizarea tuturor căilor de atac din partea FRF.

Asta înseamnă că meciul România - Finlanda de joi se va juca până la urmă cu porţile deschise! Oficialii FRF s-au întors de urgenţă la muncă pentru a vedea cât de repede pot tipări şi vinde biletele!

La 17 septembrie, România a primit suspendarea terenului pentru o etapă, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la Budapesta. La Comisia de Apel a UEFA, juriştii FRF au cerut ca această penalitate să fie aplicată abia după epuizarea tuturor căilor de atac din partea FRF, iar solicitarea românilor a fost acceptată!

Cu alte cuvinte, suspendarea pentru o etapă a terenului se va pune în aplicare abia după un verdict definitiv.

Partida dintre România şi Finlanda are loc joi, de la ora 21.45, în direct pe TVR 1. România are nevoie de patru puncte din meciurile cu Finlanda şi Feroe pentru a se califica direct la EURO 2016.

Mircea Sandu reacţionează: "Puneţi preţuri mici şi lumea va veni la stadion"

"Nu vreau să fie interpretate în vreun fel declaraţiile mele, dar eu cred că acum cei de la FRF ar trebui să pună nişte preţuri foarte accesibile pentru ca lumea să vină la stadion. Treaba lor ce vor face", a zis Mircea Sandu la Digi.

Comunicat al FRF: marţi vom afla unde se vând biletele şi la ce preţ

"În urma pledoariei susţinute astăzi de către juriştii Federaţiei Române de Fotbal în faţa Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reuşit să suspende toate sancţiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental

Într-un moment decisiv pentru revenirea Echipei Naţionale în elita fotbalului european la o partidă cu ocazia căreia suportul românilor are un rol determinant, fanii pot conduce tricolorii spre EURO 2016!

Detalii despre organizare şi procesul de achiziţionare a biletelor vor fi oferite mâine (n.r. - marţi) , într-o conferinţă de presă a preşedintelui FRF, domnul Răzvan Burleanu, găzduită la Casa Fotbalului, începând cu ora 10:30".

  

clasament
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite