Universitatea Craiova și Poli Iași au remizat, scor 2-2

0
Publicat:

Scor egal în duelul din runda cu numărul 20 din Superligă, între Universitatea Craiova și Poli Iași . Markovic putea să dea lovitura în prelungiri, dar reușita a fost anulată după o lungă analiză în camera VAR, conform gsp.ro.

Universitatea Craiova, poză colectivă în centrul terenului
Universitatea Craiova. Foto: Arhiva Adevărul

Universitatea Craiova și Poli Iași au oferit o confruntare de zile mari pe stadionul „Oblemenco”. Oltenii au fost mai eficienți și mai determinați în prima parte a partidei. Ajutați și de portarul advers, Silviu Lung Jr., au intrat în avantaj la cabine, scor 2-0.

Mitriță și Roguljic au marcat, apoi au oferit momente emoționante. Au sprintat și l-au îmbrățișat pe antrenorul Petev. Bulgarul a trăit o veste tragică, astăzi, pierzându-și tatăl.

Leo Grozavu a mutat în partea secundă, iar Poli Iași a obținut o egalare nesperată. Alin Roman, specialistul fazelor fixe, a transformat un penalty, apoi Popescu i-a deschis calea spre o reușită din lovitură liberă.

Universitatea Craiova putea da lovitura în minutele de prelungire. Markovic l-a învins pe Lung. A urmat o analiză-record în camera VAR, de peste 7 minute. Ovidiu Hațegan a decis anularea reușitei.

Oltenii au ratat șansa de urca pe poziția secundă în Superligă și de a se apropia la 3 puncte de FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite