Ungaria-România. Piţurcă îi dă banderola de căpitan lui Mutu. Selecţionerul a cristalizat echipa de start

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu va fi căpitanul României contra Ungariei FOTO Adevărul
Adrian Mutu va fi căpitanul României contra Ungariei FOTO Adevărul

Deşi mai este o zi până la meciul Ungaria-România, Victor Piţurcă a decis primul 11 cu care va ataca partida de la Budapesta programată vineri seara, de la ora 21.30.

Selecţionerul a decis să-i ofere banderola de căpitan lui Adrian Mutu, în lipsa fundaşului Răzvan Raţ, care va fi înlocuit în flancul stâng al apărării de Radu Ştefan. Până la acest meci, Raţ era căpitanul obişnuit al tricolorilor, dar forma mai puţin bună pe care a avut-o la Şahtior în ultimul timp l-a determinat pe Piţurcă să-l prefere pe Radu Ştefan lui Raţ.

„Variantele pentru căpitan sunt Mutu, Tamaş şi Goian, dar Adi are cele mai multe selecţii şi el va fi căpitan la Budapesta. E o regulă a vestiarului”, au spus surse federale, citate de ProSport.

Dacă va marca împotriva Ungariei, Mutu va egala recordul de 35 de goluri reuşit de Gică Hagi la naţională

O altă modificare pe care selecţionerul o va face în echipa de start este cea a titularizării lui Bogdan Stancu pe postul de mijlocaş stânga, în locul lui Cristi Tănase. Piţurcă este nemulţumit că mijlocaşul Stelei nu a avut un randament bun la echipa de club şi a decis să apeleze la Bogdan Stancu, aşa cum a făcut-o şi la Istanbul, contra Turciei, meci câştigat de România cu 1-0 graţie unui gol marcat de Gicu Grozav.

Echipa probabilă cu Ungaria: Tătăruşanu – Tamaş, Goian, Chiricheş, Şt. Radu – Bourceanu, Pintilii – Torje, Grozav, Bogdan Stancu – Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite