Fotbal printre bombe. Un meci din campionatul ucrainean, întrerupt de alarma aeriană. Jucătorii s-au adăpostit în buncăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrerupt în urmă cu 6 luni din cauza declanșării războiului cu Rusia, campionatul ucrainean de fotbal s-a reluat zilele trecute. Însă au început problemele: partida Rukh Liov - Metalist Harkov a fost întreruptă, miercuri, după ce a început să sune alarma aeriană.

Jucătorii celor două echipe ucrainene s-au ascuns în buncăr. Foto: Twitter Ruhk
Jucătorii celor două echipe ucrainene s-au ascuns în buncăr. Foto: Twitter Ruhk

Partida a început la ora 15.00 şi a fost întreruptă cu puţin înainte de finalul primei reprize, la scorul de 1-1, potrivit informaţiilor apărute în social media. Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr. După ce pericolul a trecut, fotbaliștii au revenit pe teren și au încheiat meciul.

Ucrainenii au decis să reia campionatul chiar de Ziua Drapelului Național, și pentru a oferi o nouă demonstrație de rezistență după invazia Rusiei din februarie, care a pus capăt prematur campionatului din sezonul trecut. Primul meci a fost Şahtior Doneţk - Metalist Harkov și s-a terminat 0-0.

Țara vecină a reluat fotbalul în contextul în care ambasada SUA a avertizat cu privire la posibilitatea tot mai mare a unor atacuri militare rusești asupra Ucrainei, iar Kievul a interzis miercuri în capitală sărbătorirea în public a aniversării independenței față de regimul sovietic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite