Un fotbalist căruia i se prefigura un viitor frumos a murit la doar 26 de ani. Ultima dată a jucat în amicalul cu Belgia, din 5 iunie

0
Publicat:

Matija Sarkic, care semnase cu Millwall vara trecută după ce plecase de la Wolves, a mai evoluat pentru Aston Villa, Birmingham City și Stoke City. Născut în Grimsby, Sarkic a reprezentat și naționala Muntenegrului, ultima dată în amicalul cu Belgia din 5 iunie (scor 0-2).

 Matija Sarkic. FOTO Millwall FC (X)
Matija Sarkic. FOTO Millwall FC (X)

Tânărul goalkeeper a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel, sâmbătă, 15 iunie 2024, şi nu a mai putut fi salvat.

Clubul Millwall Football Club a anunțat tragicul eveniment printr-o declarație publicată pe site-ul oficial.

Suntem complet devastați să anunțăm că Matija Sarkic a decedat la vârsta de 26 de ani. Toată lumea de la club își trimite dragostea și condoleanțele familiei și prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste.

Potrivit presei din Muntenegru, lui Sarkic i s-a făcut rău în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă nu se cunosc încă detalii despre cauza decesului, potrivit flashscore.ro

În sezonul trecut, Sarkic a jucat în 33 de meciuri pentru club, după ce a venit de la Wolverhampton Wanderers în august 2023. A mai evoluat pentru alte cluburi britanice, inclusiv Aston Villa, Birmingham City, Stoke City și Wigan, și a bifat opt selecții pentru echipa națională a Muntenegrului.

La meciul împotriva Belgiei din 5 iunie, portarul de 1,93 metri a apărat 8 din cele 10 șuturi trimise de adversara României la Euro.

În 2021-2022, cât timp a fost împrumutat de Wolves la Birmingham City, Sarkic a fost desemnat jucătorul sezonului pentru formaţia care acum evoluează în League one, potrivit eurosport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite